Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Вітання міського голови з Днем вчителя

Октябрь 3rd, 2014 Новини Вывести на печать

Шановні освітяни!

Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими  та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

Освітяни нашого міста – це близько 1600 кваліфікованих педагогів, серед яких майже половина мають вищу та першу кваліфікаційну категорію, більше 300 відзначені відомчими нагородами. Нам є чим пишатися! Наші педагоги в 2014 році зайняли почесні місця в обласних етапах Всеукраїнських конкурсів «Учитель року»  та «Джерело творчості». Це Коломійцева Вікторія Анатоліївна, вчитель початкових класів  ЗШ № 15 отримала І місце в номінації «Початкові класи», Пивоварова Юлія Миколаївна, директор ЗШ № 7 стала лауреатом в номінації «Директор школи», відзначена Бабенко Алла Василівна, керівник творчого об’єднання «Англійська мова» Палацу творчості дітей та юнацтва. Більше 200 перемог отримали колективи позашкільних навчальних закладів.

В Павлограді 19 шкіл, 9 з яких експериментальні,  міжшкільний навчально-виробничиий комбінат, 4 вищі навчальні заклади, 6 позашкільних  та 20 дошкільних навчальних закладів. Цього року загальноосвітні школи міста отримали перемогу у таких конкурсах як: «Школа сталого розвитку», «Енергоефективна школа», «Місто своїми руками», налагоджено співпрацю з учнями та колегами Польщі.

Ваша віддана та нелегка праця приносить свої плоди. Вам вірять, вас люблять і шанують. Як доказ цього, випускники Павлограда у 2014 році отримали 27 медалей — 22 золоті та 5 срібних. На рахунку павлоградських школярів 52 перемоги в обласних олімпіадах з базових навчальних дисциплін та перемоги у творчих конкурсах різних рівнів.

Освітяни здавна були і залишаються основними фігурами формування громадянського суспільства, виховання справжнього патріота рідної держави. У наш  непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність виховання молодого покоління українців – майбутнього нашої Батьківщини. Від кожного з вас залежить яким буде світ завтра, якою буде наша Україна.

Від щирого серця бажаю  вам міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а щоденно. Без вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток, на краще майбутнє!

Зі святом вас!

Виконавчий комітет Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Про надання матеріальної допомоги
  • «Реконструкція гуртожитку по вул. Промислова, 9/2 у м. Павлоград Дніпропетровської області (житло для внутрішньо переміщених осіб)», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-009320-a
  • Про відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води
  • Про визначення балансоутримувача нерухомого комунального майна
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Привітання міського голови з днем матері
  • До міжнародного Дня руху заради здоров’я
  • Привітали бітьків -вихователів
  • У бою за Україну загинув наш земляк Антіпов Андрій
  • ПОВІДОМЛЕННЯ про намір здійснити встановлення тарифів на централізоване водопостачання
  • Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання КП «ПАВЛОГРАДТРАНСЕНЕРГО» Павлоградської міської ради
  • Заходи до Дня Європи
  • Додаткові автобусні маршрути на поминальні дні
  • Актуальні грантові пропозиції
  • Вітання з днем Європи