Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Привітання з Міжнародним днем інвалідів!

Декабрь 3rd, 2014 Новини Вывести на печать

Привітання з Міжнародним днем інвалідів!

У нашій країні День інвалідів — дата, яка покликана згуртувати сили для допомоги своїм співгромадянам, що потребують особливої уваги та милосердя. Це добра нагода перевірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування достойних умов життя скривджених долею людей. Ніхто не повинен почувати себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.
Сьогодні у нашому місті мешкає близько семи тисяч людей, які потребують особливого ставлення до себе. Вони хочуть жити повноцінним життям, вільно пересуватися, не відчувати дискримінації у працевлаштуванні, мати змогу брати участь у соціальному, політичному, економічному та культурному житті.
Пам’ятаймо про те, що серед нас є ті, хто щодня кидає виклик долі, збирає воєдино волю, життєві сили, терпіння і завзятість, щоб вистояти і жити гідно.
Я схиляюся перед вашою мужністю і самовладанням. Приклад несхильної волі надихає багатьох на боротьбу за своє майбутнє, за право жити повно, насичено і відчувати себе невід’ємною істотною частиною цього світу.
Дякую всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.
Щиро дякую нашим найвідважнішим громадянам за терпіння, розуміння і вміння приймати все зі спокійним і чистим серцем. Бажаю вам міцності духу, оптимізму, здоров’я, миру а всім нам — побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

Зі святом !

Міський голова І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження