Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Про результати впровадження «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року» у 2016 році

Февраль 24th, 2017 Новини Вывести на печать

 

Завершився перший рік реалізації затвердженої рішенням  міської ради в лютому 2016 р. Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року.

П’ять стратегічних напрямків: А. «Відкрите місто активного бізнесу та громади»; В. «Місто здоров’я»; С. «Енергоефективне місто»; D. «Комфортне та безпечне місто»; Е. «Місто якісної освіти» визначені як пріоритетні напрямки розвитку громади та місцевої економіки. Стратегією передбачається реалізація 48 проектів, 27 з яких розпочато у 2016 році.

В Павлограді зареєстровано понад 8 тисяч підприємців. Для вирішення питань підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу та з метою залучення громадськості до процесу управління функціонуванням міста, надання якісних послуг для підприємців, підвищення бізнес-активностей, створення нових робочих місць реалізувались проекти за напрямком «Відкрите місто активного бізнесу та громади».

В ході реалізації стратегічного напрямку «Місто здоров’я» впроваджувались інноваційні методи лікування, зміцнювалась матеріально-технічна база закладів медицини сучасним медичним обладнанням, проводяться ремонтні роботи в Павлоградських міських лікарнях №1, № 4, пологовому будинку, стоматологічній поліклініці, амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини.

Проекти стратегічної цілі «Здоровий спосіб життя» направлені на створення умов для розширення та зміцнення спортивної інфраструктури міста, забезпечення розвитку всіх видів спорту шляхом підтримки  дитячо-юнацького спорту,  спорту інвалідів, створення належних умов для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової підготовки з населенням всіх вікових груп. На території міста за рахунок коштів міського бюджету придбані і встановлені дитячо-спортивні майданчики, працювала штучна льодова ковзанка, проведено ремонтні роботи в спортивних закладах міста, працювала міська програма навчання дітей плаванню, розпочато роботи по створенню сучасного скейт-парку та ін.

За стратегічним напрямком «Енергоефективне місто» реалізовувались проекти з використанням енергоефективного обладнання зовнішнього освітлення. Впровадження проектів вирішило не тільки проблему освітлення вулиць нашого міста, але й надало економію електроенергії та бюджетних коштів. У 2016 році проведено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на 11 улицях міста, автомагістралі міжнародного значення від пр.Шахтобудівників та мікрорайону Шахтобудівників. Встановлено світлофорні об’єкти. 

Також розпочато роботу по проведенню комплексного енергоаудиту  та тепломодернізації будівель муніципальної сфери (КЗ Міський культурно-дозвільний центр, Палац творчості дітей та юнацтва, театр ім. Захави).

В загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах проведені роботи по заміні старих вікон на металопластикові (1081вікно), впроваджуються довгострокові навчальні програми по енергоефективності для закладів освіти та ін.

Стратегічний напрямок «Комфортне та безпечне місто» включає в себе дві стратегічні цілі «Забезпечення надання якісних послуг по водопостачанню та водовідведенню» та «Якісний благоустрій», на реалізацію яких у 2016 році було спрямовано проекти по:

— ремонту доріг та мостів;

— забезпеченню якісною питною водою та водопостачанню;

— реконструкції систем водовідведення та очисних споруд;

— утилізації твердих побутових відходів.

В 2016 році за напрямком «Місто якісної освіти» в першу чергу проводилась робота по проектам, спрямованим на ремонти і зміцнення матеріальної-технічної бази дошкільних установ, у зв’язку з тим, що в місті гострим залишається питання забезпечення дітей дошкільною освітою.

Робота по проектам реалізація, яких запланована на 2017 рік, триває.

З повним тексом звіту про впровадження у 2016 році «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року» можна ознайомитись на офіційному сайті Павлоградської міської ради в розділі «Економіка».

 

Відділ з економічних питань

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду