Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Про результати впровадження у 2019 році «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року».

Февраль 26th, 2020 Новини Вывести на печать

 

Місто Павлоград у 2019 році продовжувало працювати згідно із Стратегією розвитку на період до 2020 року, затвердженою рішенням сесії міської ради від 22 лютого 2016 року № 89-5/VII.
П’ять стратегічних напрямків визначені пріоритетними для розвитку громади та місцевої економіки.
За напрямком «Відкрите місто активного бізнесу та громади» проведено заходи:
— Конкурс бізнес-проектів серед павлоградської молоді.. Переможець Конкурсу отримав грант з міського бюджету в розмірі 25 тис.гривень. За результатами впровадження даної практики Павлоград взяв участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» та зайняв друге місце серед 130 учасників.
— Форум «Грантові та інвестиційні можливості для розвитку бізнесу».
— Вперше Фестиваль «Стиль смаку» серед закладів ресторанного господарства, де прийняли участь чотири кафе: «Парадиз», «Каспій», «Вівіно» та «Норма»
— 85 проектів подано на конкурс міні-грантів “Громада своїми руками”, 27 з яких здобув перемогу, з них 7 — енергоефективних, 20 — соціальних. Принцип Smart-city втілений у 4 проектах. Загальний бюджет Конкурсу у 2019 році становив 1млн.987 тис. грн., з них: ДТЕК — 1млн.320 тис. грн., місцевий бюджет — 666,9тис. грн. В реалізації проекту була задіяна 247 особа, співфінансування власними коштами склало 2 млн. 800 тис. грн.
Великий грант отримав проект скейт-ленд-парку на мкр. Шахтобудівників біля шкіл №№ 15 і 16, який має запрацювати в 2020 році (вартість проекту 3 млн. 100 тис. грн.).
В ході реалізації стратегічного напрямку «Місто здоров’я»:
В рамках стратегічної цілі «Якісні медичні послуги»:
— В павлоградській лікарні інтенсивного лікування (лікарня №4) проведено реконструкцію операційного блоку травматологічного відділення, збудована свердловина для альтернативного водопостачання відділення гемодіалізу. Ведуться будівельні роботи з прибудови приміщення для приймального відділення, ангіографу, МРТ. Виконані внутрішні оздоблювальні роботи 1-го поверху головного корпусу, частковий монтаж електромережі, вентиляції, замінено вікна на енергозберігаючі, виконуються роботи з утеплення фасаду корпусу № 1.
— В КНП Павлоградська міська лікарня №1 проведено капітальний ремонт дитячого стаціонарного відділення з використанням енергозберігаючих технологій, утеплено фасад будівлі. Встановлено електричне опалення та енергозберігаюче освітлення, замінені електрична проводка, каналізаційні та водопровідні мережі, проведено внутрішнє оздоблення стін з можливістю проведення дезінфекційних заходів.
— В КНП Павлоградський пологовий будинок за кошти міського (1,27 млн.грн) та обласного (749 тис.грн.) бюджетів капітально відремонтовано покрівлю та частково замінені вікна пологового відділення. На 352 тис.грн із міського бюджету придбано медичне обладнання.
В місті приділяється велика увага реалізації проєктів стратегічної цілі «Здоровий спосіб життя».
— Працює програма навчання дітей плаванню в басейні водно-спортивного комплексу «Юність». Плавальний басейн щороку відвідує близько 2тисяч дітей. В 2019 році з міського бюджету використано 400 тис.грн.
— За рахунок коштів міського бюджету придбано 20 дитячих ігрових майданчики та 22 ігрових елемента на суму 1,2млн.грн.
— Облаштовано майданчик для занять секції спорт з собаками на території парку по вул. Комарова, (на балансі комунальної бюджетної установи «Фізкультурно-спортивного комплексу ім.Шкуренка»). З міського бюджету використано 548,6тис.грн
За стратегічним напрямком «Енергоефективне місто»:
— В бюджетних закладах міста здійснюється моніторинг споживання енергоносіїв за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення АІС «Енергосервіс: облік, контроль, економія».
— Встановлено індивідуальні теплові пункти та нові енергоефективні вікна, модернізовано теплові мережі та утеплено фасади. Роботи проведено поетапно за кошти міського та обласного бюджетів, залучених грантів та власними силами закладів.
— Проведена модернізація систем зовнішнього освітлення із застосуванням енергоефективних технологій на суму 1,971 млн.грн. (реконструкція мереж зовнішнього освітлення вулиць Фестивальна, Українська, Лесі Українки, Шосейна, Новоросійська, провулків Донський, Попова, проїзду Волошковий та мережі зовнішнього освітлення автомобільного мосту через річку Вовча). Замінено 1123 шт. ламп розжарення на економічні світлодіодні та ін..
Протягом року комунальними службами міста проведено ряд робіт, направлених на реалізацію проєктів за напрямком Стратегії «Комфортне і безпечне місто».
— Виконано поточний ремонт дорожнього покриття на 117 вулицях міста на загальну суму 19,6 млн.грн., а саме: виправлення профілю основи доріг на 25 вулицях ( 1,966 млн.грн.);поточний ремонт основних доріг міста на 45 вулицях (13,36млн.грн.); ямковий ремонт прибудинкових доріг, тротуарних доріжок та зупинок громадського транспорту на 47 вулицях (4,28 млн.грн.)
— За рахунок коштів обласного бюджету капітально відремонтовано дорога по вул. Соборна (кошторисна вартість робіт по проекту – 37,3 млн.грн.) та розпочато роботи з капітального ремонту площі Соборна (кошторисна вартість робіт -20,9 млн.грн.).
У першому півріччі 2018 року за напрямком «Місто якісної освіти» в першу чергу проводилась робота по проектам, спрямованим на ремонти і зміцнення матеріальної-технічної бази закладів освіти
Для створення умов Нової української школи за рахунок коштів державного та міського бюджетів придбано одномісні парти, дидактичний матеріал, килимки, ноутбуки, мультимедійні проектори, принтери та ін.
З повним тексом звіту про впровадження у 2019 році «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року» можна ознайомитись на офіційному сайті Павлоградської міської ради в розділі «Економіка».

Відділ з економічних питань

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва