Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Професійне свято — День підприємця

Сентябрь 4th, 2015 Новини Вывести на печать

03 вересня в Павлоградському міськвиконкомі відбувся урочистий захід, присвячений Дню підприємця.

За дорученням міського голови,  кращим представникам малого та середнього бізнесу Подяки міського голови за плідну творчу працю, особистий вагомий внесок у розвиток підприємництва в місті вручив перший заступник Вершина Анатолій Олексійович.

Серед нагороджених Муха Юрій Володимирович, Макарова Аліна Миколаївна, Крисенко Наталя Олександрівна, Єрмаков Олександр Геннадійович,  Мамедова Світлана Володимирівна, Соколовська Алевтина Іванівна, Столярчук Світлана Дмитрівна, Штепа Вадим Миколайович, Волошин Олександр Іванович, Садовніченко Любов Михайлівна, Іванська Ніна Миколаївна та Стаценко Валентина Іванівна.

Крім того, за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм та високий рівень податкової культури подяками Західно-Донбаської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області відзначені: Симоненко Юрій Кіндратович, Попугаїв Віктор Анатолійович, Кошель Василь Григорович та засновники ТОВ “Павлоградського ПНП” Хоменко Олександр Андрійович, Безбатько Раїса Яківна і керівник Безбатько Валентин Анатолійович.

Підприємці міста Павлоград – це активні, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітання рідного міста.

У місті зареєстровано 7901 суб’єктів господарювання, в т.ч. юридичних осіб- 2304  та фізичних осіб —  5597.

Чисельність працюючих на малих підприємствах становить 5 748 чоловік.

Частка податкових надходжень від діяльності суб’єктів малого та середнього підприємництва до бюджетів усіх рівнів складає 23 %.

Підприємництво забезпечує значну частину внутрішнього валового продукту, служить джерелом наповнення як державного, так і місцевого бюджетів.

Сьогодні малий та середній бізнес — повноправний партнер міської влади у всіх сферах життя міста. Багато керівників малих підприємств та приватні підприємці не байдужі до питань благоустрою нашого міста та беруть активну участь у реалізації проектів.

            В  Павлограді належно розвинена інфраструктура підтримки бізнесу:

— активно діє бізнес-центр “Перспектива”, в якому надаються підприємцям безкоштовні інформаційні та консалтингові послуги, проводяться тематичні семінари, наради, а також  впроваджена система навчальних програм для підприємців-початківців. З початку поточного року за різними напрямами діяльності мешканцям міста та діючим підприємцям надано 412 послуг;

— при виконкомі Павлоградської міськради створено координаційну раду з питань розвитку підприємництва, до складу якої входять представники виконавчих органів влади, громадських організацій, депутати та представники бізнесу;

— для підтримки підприємництва та розвитку бізнесу активно працюють два громадських об’єднання: Павлоградська міська громадська організація «Агенція економічного розвитку міста Павлоград» (АЕР)  та  Павлоградська регіональна  асоціація підприємців (ПРАП).

Для підприємців на офіційному сайті міськради (https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/) в розділі “Торгівля та підприємництво” створено рубрику “Малий та середній бізнес”, де регулярно надається інформація з питань підприємництва, змін і новин податкового, пенсійного законодавства та центру зайнятості.

Працює сайт (pavlograd.aer@mail.ru), створений при бізнес-центрі “Перспектива” ПМГО “Агенція економічного розвитку міста Павлоград”; випускаються методичні посібники, флаєри; працює “гаряча лінія” (099-630-37-49).

Виконкомом Павлоградської міської ради і бізнес-центром «Перспектива» для діючих підприємців та мешканців міста Павлоград, які планують створити бізнес, розроблено дві Програми надання фінансової допомоги:

Перша програма: Проект «Розвиток соціального підприємництва в Павлограді» реалізує бізнес- центр «Перспектива». Фінансова поворотна допомога в розмірі до     50 000 грн. надається на конкурсній основі суб’єктам малого та середнього підприємництва. Взяти участь у конкурсі можуть також і жителі міста Павлоград, які в перспективі хочуть розпочати власну справу, але не мають для цього фінансових можливостей. Кошти надає ПМГО «Агенція економічного розвитку міста Павлоград» за фінансової підтримки компанії ДТЕК та підприємців міста. Головною вимогою для отримання коштів є підготовка бізнес-плану і створення нових робочих місць.

         Друга програма: Проект реалізує Павлоградський міськрада. Підприємці мають змогу отримати також допомогу по відшкодуванню з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів. Фінансова допомога  надається на конкурсній основі суб’єктам малого та середнього підприємництва, які  залучатимуть банківські  кредити, отримані для реалізації бізнес-планів, в результаті яких будуть створені нові робочі місця.

 

IMG_9640

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У бою за Україну загинув наш земляк Антіпов Андрій
  • Заходи до Дня Європи
  • Додаткові автобусні маршрути на поминальні дні
  • Актуальні грантові пропозиції
  • Вітання з днем Європи
  • Виконком від 08.05.2024 р.
  • «Поточний ремонт проїзду від вул. Милосердова Володимира до вул. Леоніда Каденюка в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-07-005248-a
  • «Поточний ремонт проїзду від вул. Богуна Івана до вул. Миколи Лисенка в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-07-005166-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Європейська в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-06-005908-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Ганни Світличної в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-06-005751-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Грушевського Михайла в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-06-005848-a
  • Оголошення про проведення конкурсу на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-007436-a
  • У боях за Україну загинули наші земляки
  • Вітання з нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста і Червоного півмісяця