Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Профілактика простудних захворювань та грипу

Октябрь 11th, 2012 Новини Вывести на печать

10 жовтня 2012 року в відділі охорони здоров`я Павлоградської міської ради проведено „круглий стіл” на тему: „Профілактика простудних захворювань та грипу серед населення міста”.
В обговоренні питань взяли участь: зав. епідеміологічним відділом СЕС Руденок Л.І., міський дитячий інфекціоніст Зуб Л.Є. та міський інфекціоніст Бондаренко А.І..
Фахівці розповіли журналістам місцевих засобів масової інформації про стан захворюваності простудними захворюваннями серед мешканців міста та надали рекомендації, як попередити простудні захворювання у дітей та дорослого населення. Фахівці наголосили, що велике значення мають заходи не специфічної профілактики простудних захворювань, які включають щоденні заняття фізичною культурою, загартування організму, систематичне перебування на свіжому повітрі, раціональне харчування, вживання в достатній кількості овочів, фруктів багатих на вітаміни та фітонциди таких як: цибуля, часник, свіжі овочі та фрукти.
Старайтесь не переохолоджуватися. Не будьте легковажними до простудних захворювань та грипу – вони небезпечні своїми ускладненнями.
Міський епідеміолог Руденок Л.І. звернулась до мешканців міста про важливість проведення профілактичних щеплень проти грипу та наголосила, що тільки профілактичні щеплення захистять від захворювання.
Інфекціоністи Зуб Л.Є. та Бондаренко А.І. звернулись до мешканців міста з проханням, не займатись самолікуванням при простудних захворюваннях, щоб не призвести до ускладнень, особливо це стосується лікування дітлахів, так як для дітей простудні захворювання та грип особливо небезпечні.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження