Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пройшла чергова апаратна нарада

Январь 3rd, 2017 Новини Вывести на печать

Павлоградський міський голова Вершина А.О. провів щотижневу робочу нараду з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, керівників комунальних служб міста, зупинившись на окремих питаннях життєдіяльності міста.

Зокрема звернув увагу на те, що в місті новорічні свята пройшли спокійно, без надзвичайних подій, привітав присутніх з  Новим 2017 роком та побажав з перших днів  включитися до роботи, усунути ті недоліки, які були допущені у 2016 році.

При обговоренні питання енергозбереження по бюджетним закладам та установам Анатолій Олексійович наголосив, що кошти, які будуть заощаджені,  залишаться в закладах та будуть перерозподілені на інші потреби.

Керівник КП «Павлоградтеплоенерго» повідомив, що підприємство не розрахувалося за спожитий природний газ. Причиною несплати є те, що не профінансовано пільги та субсидії з держбюджету  в розмірі 13 094,7 тис.грн., а також заборгованість населення.

В ході обговорення цього питання Анатолій Олексійович ще раз наголосив  на необхідності переходу на  альтернативні джерела опалення для міста, а також проведення щотижневої роботи підприємством з неплатниками, які вчасно не сплачують за отримані послуги.

За інформацією начальника Павлоградського МРУ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області:

29.12.2016р. на р.Вовча в районі міського пляжу двоє дітей провалилися під лід. Діти врятовані та були госпіталізовані до дитячого відділення центральної міської лікарні №1, з діагнозом загальне переохолодження. Постраждалі були врятовані працівником цеху благоустрою «Затишне місто», який також був госпіталізований до терапевтичного відділення центральної міської лікарні №1, з тим же діагнозом;

31.12.2016р. троє дорослих жінок та двоє дітей здійснювали прогулянку та переходили р.Вовча по льоду в невстановленому місці. На відстані 5-ти метрів від берега двоє дорослих та дитина провалились під кригу. Допомогу у врятуванні людей надавали двоє перехожих. Загиблих, травмованих немає. Від медичної допомоги врятовані відмовились.

Міський голова дав доручення провести розслідування за даними фактами, та відзначити небайдужих людей, які   надали допомогу потопаючим.

Завідувач Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень  проінформував про аналіз епідситуації по м.Павлограду, який  вказує, що в місті триває епідемія грипу та інших гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ). На 52-му тижні 2016 року захворюваність на грип та ГРВІ знизилась в порівнянні з попереднім тижнем в 3 раза. Перевищення епідемічного порогу на 68,8%.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження