Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пройшла чергова апаратна нарада

Февраль 7th, 2017 Новини Вывести на печать

07 лютого 2017 року відбулася апаратна нарада при міському голові. На нараді були присутні  всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету.

Нараду Анатолій Олексійович розпочав з підведення підсумків минулого тижня та повідомив про основні напрямки,  на які необхідно докласти максимум зусиль, а це —   робота комунальних служб по посипанню тротуарних доріжок згідно з їх повноваженнями, продовження здійснення контролю за благоустроєм міста інспекторами з благоустрою.

Були підняті та обговорені питання щодо підвищення тарифів на проїзд в міському транспорті, стан розрахунків населення за спожиті послуги, переведення приміщення  бувшої амбулаторії (вул.Шосейна,4) в соціальне житло з подальшою передачею  громадянам згідно з чергою.

За інформацією начальника Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області з метою недопущення розповсюдження африканської чуми свиней, дільничними офіцерами  поліції Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області під час рейдових заходів проводиться роз’яснювальна робота серед населення, яке проживає на території обслуговування Павлоградського відділу поліції.

Дільничними інспекторами поліції під час проведення рейдових заходів по відпрацюванню м.Павлограда та Павлоградського району було виявлено 6 фактів торгівлі м’ясними продуктами з рук у невстановленому місці.

Відносно осіб, які вчинили адміністративне правопорушення  складено адміністративні протоколи за ст.160 КУпАП.

Адміністративні матеріали за вищевказаними фактами направлені до Павлоградського міськрайонного суду для прийняття рішення згідно з  чинним законодавством.

Також поліцейські сектору превенції Павлоградського відділу поліції під час проведення заходів зупиняють та здійснюють перевірку транспортних засобів. Було зупинено 2 автомобіля, які перевозили свиней. Про вказані факти повідомлено «Держпродспоживслужбу».

В доповіді начальника Павлоградського МРУ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області було зазначено, що за період з 31.01.2017р. по 06.02.2017р. подій на воді не зареєстровано, товщина льоду на р.Вовча 8-16 см.

Працівниками КП «Аварійно-рятувально-водолазна станція» проведено – 48 профілактичних бесід з рибалками в районі пішохідного мосту.

Аналіз епідситуації по м.Павлограду вказує на те, що захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) на 5-му тижні 2017 року —  на епідемічному рівні. Захворюваність на ГРВІ склала 646,2, 25,3% вище попереднього тижня на (4-й тиждень 2017р. – 565 випадків).

Як зазначив завідувач Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень в Дніпропетровській області зареєстровано випадок захворювання на сказ у людини. На 01.02.2017р. в закладі міста в наявності тільки 65 доз антирабічної вакцини, 55 антирабічного імуноглобуліну, що недостатньо при реєстрації 54-100 постраждалих осіб щорічно, які підлягають на антирабічні щеплення. З урахуванням повного курсу щеплень забезпеченість складає тільки 10%.

За результатами наради міським головою дані протокольні доручення та скоординовано роботу відповідних служб міста.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду