Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Пройшла нарада з керівниками підприємств різних форм власності, учасниками бойових дій та волонтерами

Ноябрь 12th, 2014 Новини Вывести на печать

У зв’язку із загостренням ситуації у східних областях України та збільшенням кількості вимушених переселенців, 7 листопада 2014 року під головуванням міського голови І.С. Метелиці пройшла нарада з керівниками підприємств різних форм власності, учасниками бойових дій та волонтерами.
Під час зустрічі зі словами подяки за вже надану допомогу учасникам АТО та переселенцям з Луганської та Донецької областей, проханням про підтримку та допомогу до присутніх зверталися сержант 93 окремої механізованої бригади, учасник бойових дій Ігор Білун та волонтер Євген Новіков.
Заступник міського голови А.В. Рябова розповіла присутнім про допомогу, яку вже було надано протягом останніх місяців, як військовослужбовцям із зони АТО, так і вимушеним переселенцям зі східних регіонів країни. За її словами протягом останніх трьох місяців було використано 37 тис. грн. на допомогу вимушеним переселенцям, 90 тис. грн. на потреби української армії, близько 26 тис. грн. на допомогу пораненим, що проходили лікування у медичних закладах м. Павлоград.
Міський голова звернувся до присутніх зі словами вдячності за допомогу бійцям та вимушеним переселенцям із зони АТО. З настанням холодів, окрім продуктів харчування, питної води, цигарок та ліків, бійцям необхідні спальні мішки, намети, «буржуйки», термобілизна. Волонтери, ризикуючи власним життям, активно допомагають військовослужбовцям – відвозять усі необхідні речі на передові бойові позиції, забезпечують їх транспортом та амуніцією. Іван Сергійович зазначив, що павлоградці стурбовані тим, що наші бійці продовжують захищати Батьківщину у надзвичайно складних умовах та закликав кожного підтримати військових.
Міський голова повідомив, що очікується нова хвиля прибуття вимушених переселенців та підвищення, у зв’язку з цим, рівня соціальної напруги у місті та у Дніпропетровській області в цілому. Місто приймає усіх прибулих та намагається докладати максимум зусиль у вирішенні поточних питань для забезпечення їх необхідними умовами для проживання. Ведеться робота по забезпеченню переселенців житлом, робочими місцями, розміщенню дітей у дитячих садках та школах та наданню необхідної медичної допомгои. У найближчий час до Павлограда будуть доставлені модульні будинки для розміщення близько 400 чоловік. Соціальними службами міста здійснюються виплати, нараховуються пенсії для мешканців східних регіонів. За словами Івана Сергійовича виділити з міського бюджету планується понад 100 тис. грн. на матеріальну допомогу сім’ям загиблих та поранених учасників АТО.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег