Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Пройшла спільна нарада по забудові Павлоградського водозабору

Апрель 14th, 2016 Новини Вывести на печать

Останнім часом у ЗМІ ми спостерігали за перебігом подій на Павлограському водозаборі. Ситуація викликала певний резонанс серед павлоградців та залишається відкритою.

Враховуючи звернення громадськості щодо врегулювання даної ситуації, міський голова А.О. Вершина запропонував  керівництву райдержадміністрації та депутатам Дніпропетровської обласної ради провести 14 квітня в актовій залі загальноосвітньої школи № 20 спільну розширену нараду за участю представників громадської ради й відповідних  фахівців.

Так, на зустріч були запрошені  голова Павлоградської  райдержадміністрації Максимчук С. Є.,  голова Павлоградської районної ради Гримайло Н. В., депутати Дніпропетровської облради – Пономарчук М.С.,  Воронін  С. А., Юнак С.І., Дацко Т.Ф., Іскандеров І.Р., Разгоняєв М.В., голова постійної комісії з питань екології та енергозбереження Дніпропетровської облради  Івахно А. Ю., начальник Державної екологічної інспекції в Дніпропетровській області Шибко Д.В., начальник Придніпровської гідрогеологічної партії Казенного підприємства « Південукргеологія» Держак С.В., головний спеціаліст відділу екологічного контролю природних ресурсів екологічної інспекції у Дніпропетровській області Пшеничний Г.М., начальник Павлоградського відділу поліції Малинога О. М.,  прокурор міської прокуратури Панченко О.В., члени Павлоградського виконкому та депутати Павлоградськох міської ради.

Перед зібранням виступали міський голова А.О. Вершина, перший заступник В.С. Мовчан, представники Павлоградського району, голова Привовчанської сільської ради, архітектор м. Павлоград, начальник Придніпровської гідрогеологічної партії Казенного підприємства «Південукргеологія», начальник Павлоградського відділу поліції, перший заступник прокурора, депутати облради та міської ради. Секретар міської ради зачитав резолюцію, за яку громадськість проголосувала.

За результатами зустрічі була прийнята резолюція наступного змісту:

«Резолюція

спільної наради з питання забудови  території

 санітарної зони павлоградського родовища питної води

 

Останнім часом великий резонанс серед мешканців м. Павлоград викликав факт початку забудови  території  санітарної зони павлоградського родовища питної води. З метою з’ясування законності придбання та цільового використання власником зазначеної земельної ділянки проведено декілька нарад, круглих столів та зустрічей.

 

         Для пошуку шляхів вирішення даних питань, зменшення соціальної напруги в регіоні, відбулася  спільна розширена нарада на рівні керівництва м. Павлоград та Павлоградського району за участю депутатів міської та районної рад, Дніпропетровської обласної ради, фахівців за напрямками, представників громадської  ради при Павлоградському міськвиконкомі.

          За результатами наради вирішено:

1.Павлоградській райдержадміністрації, Павлоградській районній раді Дніпропетровсьої області, Привовчанській сільській раді Павлоградського району розглянути питання про внесення змін / скасування розпорядчих документів щодо встановлення межі Привовчанської сілької ради, що межує з межею Павлоградської міської ради.

  1. Негайно звернутись до Дніпропетровської облдержадміністрації з питанням про скасування прийнятих Головним управлінням Держземагенства (Держгеокадастру) в Дніпропретровській області розпоряджень(наказів) про передачу у власність (користування) фізичним та юридичним особам наступних земельних ділянок:

земельна ділянка кадастровий номер № 1223587200:01:003:0634 цільове призначення, 01.03 особисте селянське господарство,   

земельна ділянка кадастровий номер № 1223587200:01:003:0635 цільове призначення, 01.03 особисте селянське господарство,   

земельна ділянка кадастровий номер № 1223587200:01:003:0636 цільове призначення, 01.03 особисте селянське господарство.

земельна ділянка кадастровий номер № 1223587200:01:003:0642 Державна власність А 16 ( землі запасу) 2га

земельна ділянка кадастровий номер № 1223587200:01:003:0637 Приватна власність 16 ( землі запасу) 2 га

  1. Звернутись до Головного управління Держземагенства (Держгеокадастру) в Дніпропретровській області з питанням про внесення змін до державного земельного кадастру, індексної кадастрової карти Привовчанської сільської ради та індексної кадастрової карти м.Павлограда.
  2. Павлоградській міській раді провести роботу щодо скасування рішень та/або розпоряджень про затвердження Наукової технічної документації по формуванню території Привовчанської сільської ради у судовому порядку.
  3. Створити комісію за участю депутатів Дніпропетровської обласної, Павлоградської міської та Павлоградської районної рад щодо збереження павлоградського родовища питної води.
  4. Проінформувати населення міста через засоби масової інформації щодо цінності павлограського родовища питної води.
  5. Рекомендувати Захарову В.В. та іншим землевласникам до вирішення питання по суті утриматись від проведення будівельних робіт на спірних земельних ділянках.»

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій