Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Пройшло засідання виконкому

Сентябрь 27th, 2013 Новини Вывести на печать

25 вересня 2013 року пройшло засідання виконкому, де розглядалися наступні питання:
— про хід виконання першочергових заходів щодо підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери м. Павлограда до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років;
— про стан медичної допомоги дитячому населенню м.Павлоград.
Під час обговорення першого питання перший заступник міського голови Вершина А.О. доповів про стан підготовки комунальних служб до роботи в осінньо-зимовий період. До 1 жовтня 2013 року буде завершено запитку усіх житлових будинків, установ, шкіл, дитячих садків. Житловий фонд повністю готовий до зими. На котельних міста підписані паспорти готовності до роботи в осінньо-зимовий період. Введена в експлуатацію котельня №1 для покращення якості надання послуг теплопостачання мікрорайону Північний. Підготовлена прибиральна та снігоочищувальна техніка, закуплений посипочний матеріал.
Завершено капітальний ремонт доріг на вул. Карла Маркса та вул. Дніпровська. Розроблений проект по ремонту другої частини моста через р. Вовча.
Розглядалися й проблемні питання. У місті на сьогоднішній день залишається близько 70% крівель багатоповерхових будинків, які потребують капітального й поточного ремонту. Крім того, у населення існує заборгованість за комунальні послуги. Керівниками комунальних служб було надано інформацію про роботу , яка націлена на зменшення заборгованості через виконання судових приписів.
Міський голова розповів про те, що питання виділення з державного
бюджету коштів на ремонт крівель обговорювалося з міністром фінансів України Колобовим Ю.В. та народним депутатом України А.В. Мартовицьким.
По другому питанню розглядався стан медичного обслуговування дитячого населення. Начальник відділу охорони здоров’я доповіла присутнім про діючі міські програми: «Здоров’я павлоградців» та «Місцеві стимули для медпрацівників первинної ланки». Амбулаторна медична допомога дітям надається п’ятьма амбулаторіями Центру первинної медико-санітарної допомоги, поліклініками спеціалізованих медико-санітарних частин № 7 та 15. Стаціонарна допомога надається педіатричним відділенням Павлоградської міської лікарні № 1, дитячими інфекційними відділеннями Павлоградської міської лікарні № 4 та спеціалізованої медико-санітарної частини № 7 .
Сучасні методи діагностики захворювань та наявність кваліфікованих дитячих фахівців дають змогу більшу частину хвороб своєчасно виявляти та лікувати на первинному та вторинному рівнях медичної допомоги.
Починаючи з 2013 року профогляди школярів проводяться на базі шкіл. В усіх школах функціонують медичні кабінети, медичні сестри та лікарі закріплені за кожним навчальним закладом. Медичні працівники знаходяться в штаті лікувально-профілактичних закладів.
8 серпня 2013 року у Центрі первинної медико-санітарної допомоги м. Павлограда відкрито кабінет медико-соціальної допомоги підліткам та молоді «Кабінет, дружній до молоді». Дані заклади взаємодіють з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, пологовим будинком, СНІД-центром, службою у справах дітей, відділом освіти та закладами охорони здоров’я міста.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження