Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Реалізація проектів з енергозбереження у дошкільних закладах міста

Декабрь 24th, 2013 Новини Вывести на печать

Займатися освітою дитини дошкільного віку — все одно, що закладати фундамент величезної будівлі. Саме на цій основі будуються і розвиваються у майбутньому характер, навички, здібності. Головне завдання кожного дорослого — подбати про те, щоб цей фундамент був міцним і надійним.

У Павлограді розвитку дошкільної освіти приділяється особлива увага з боку керівництва міста, а у дошкільних закладах освіти працюють фахівці, по справжньому віддані своїй справі. За минулий 2013 рік галузь освіти втілила у життя чималу кількість проектів та значно покращила стан матеріально-технічної бази.

Підводячи підсумки року, заступник міського голови, яка є координатором соціальної сфери м. Павлограда,  Шуліка О.О. провела прес-конференцію за участю начальника міського відділу освіти, керівників дитячих садків, фахівця з господарського забезпечення та представників засобів масової інформації.

IMG_2842

Олена Олександрівна розповіла, що завдяки реалізованому у 2013 році спільно з Північною фінансово-екологічною корпорацією НЕВКО проекту «Часткова тепломодернізація будівель дитячих дошкільних закладів у м. Павлоград»  втілено у закладах дошкільної освіти енергозберігаючі технології. У 9 дитячих садках встановлено нові вікна, лічильники та регулятори тепла, найближчим часом планується придбання для дитячих груп тепло обладнання. Принцип, за яким були відібрані лише 9 дошкільних закладів базувався на проведенні теплового моніторингу й до проекту потрапили лише найхолодніші.

Олена Олександрівна говорила про важливу та вагому підтримку, яку відчуває місто з боку Президента України, губернатора Дніпропетровської області та міського голови: «Злагоджена робота керівників на всіх рівнях безумовно є запорукою вдалого та якісного результату. Вже сьогодні діти отримали можливість проходити важливі етапи виховання та соціалізації у теплих та комфортних групах. У деяких садках придбані нові меблі, проведені ремонтні роботи, відновлена робота соляних кімнат, для дітей проводяться фізіопроцедури. Протягом минулого року було відкрито 3 додаткові  дитячі групи та заплановано відкриття ще 4 у майбутньому році. Це дуже добре, оскільки кількість малечі у нашому місті зростає, а це найкращий показник довіри людей до влади».

Не залишилася без уваги тема, що стосується  створеної та діючої електронної черги для реєстрації дітей у дошкільні заклади. Такий електронний ресурс значно полегшив роботу  педагогів  та надав можливість батькам самостійно обрати дитячий садок для своєї дитини й відстежити рух у черзі.

Начальник відділу освіти О.Б. Рєзніков, відповідаючи на запитання журналістів, говорив про те, що для дошкільних закладів дуже важливим є підбір кадрів, оскільки фахівці такого спрямування мають перш за все любити дітей, бути справжніми педагогами, відданими цій справі душею. Нажаль, іноді наявність диплому не є запорукою професіоналізму.

На завершення прес-конференції заступник міського голови подякувала присутнім та запевнила, що керівництво міста активно працює в напрямку вирішення нагальних проблем громадян й впевнено реалізує проекти заради нашого майбутнього – наших дітей.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження