Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Робоча група визначила механізми контролю за реалізацією Стратегії соцпартнерства м.Павлограда та ДТЕК

Февраль 20th, 2013 Новини Вывести на печать

З учасників робочої групи створено Комітет по управлінню впровадженням Стратегії (КУВ). Комітет буде проводити регулярний моніторинг виконання проектів, що включені до Стратегії. Проекти повинні виконуватися згідно з календарним планом, який також затвердила робоча група.

До складу КУВ увійшли представники компанії ДТЕК, керівництво міськвиконкому, начальники його управлінь та відділів, депутати, представники бізнесу та громадських організацій. Цей орган стає вищим керівним органом, одне з основних завдань якого – забезпечити якісну та своєчасну реалізацію Стратегії соціального партнерства міста Павлограда та компанії ДТЕК на 2013 – 2015 роки.

«Компанія ДТЕК зацікавлена в ефективній реалізації Стратегії соціального партнерства. Це означає направлення коштів саме на ті проекти, які спрямовані на системний розвиток міста. В результаті реалізації таких проектів мешканці повинні відчувати підвищення комфортності проживання у своєму місті. Дуже важливо також інформувати жителів про хід робіт, щоб кожен міг зрозуміти, яким чином зміни вплинуть особисто на нього», — підкреслила керівник департаменту із соціального розвитку ДТЕК Вікторія Гриб, виступаючі на засіданні робочої групи.

«Реалізацією такої Стратегії безпосередньо повинно займатися місто. Тому було створено робочу групу, що діятиме як дорадчий орган. В результаті будуть прийматися колегіальні рішення щодо реалізації та моніторингу Стратегії соціального партнерства», — вважає заступник павлоградського міського голови Володимир Тихонов.

Засідання комітету будуть проходити раз на квартал для обговорення і можливої корекції заходів із впровадження проектів. За підсумком року буде складено звіт про реалізацію стратегії.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження