Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Робота влади спрямована на покращення якості життя людей

Июль 10th, 2012 Новини Вывести на печать

Місто Павлоград постійно приймає активну участь у Проектах та Програмах самих різних рівнів. Так, нещодавно, Павлоград взяв участь у Програмі Ради Європи «Посилення Інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні», а минулого тижня став учасником впровадження компоненту «Оцінювання стандартів публічної етики», в якому прийняли участь представники одинадцяти міст України, в тому числі Донецька, Луцька, Тростянця, Українська, Харкова, Тернополя, Вінниці, Славутицька тощо.
Від міста Павлограда проект Кодексу етики і поведінки посадових осіб виконавчих органів Павлоградської міської ради представляла заступник міського голови – керуючий справами міськвиконкому Рябова А.В.: «Представники органів місцевого самоврядування у своїй роботі постійно керуються законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про доступ до публічної інформації”, «Про боротьбу із корупцією», «Про правила етичної поведінки».
Павлоградським міськвиконкомом було проведено ряд заходів щодо здійснення аналізу оцінювання громадської етики в органах місцевого самоврядування міста Павлограда. На сьогоднішній день для якісної роботи посадовців не вистачає уточнення норм поведінки та доброчесності, яких вони повинні дотримуватись. На жаль, не існує системи установчого навчання з модулями етики для новопризначених посадових осіб тощо.
В Кодексі етики і поведінки посадових осіб виконавчих органів Павлоградської міської ради будуть прописані етичні норми; правила службової поведінки з клієнтами, між керівником та підлеглим, міжособистісні; права та обов’язки посадових осіб; врегулювання конфлікту інтересів; відповідальність за порушення Кодексу. Жителі міста, приходячи до виконавчих органів Павлоградської міської ради, знатимуть, що їм можна очікувати від посадових осіб, яких дій і якої реакції. »
В рамках діяльності комітету з етики, який розпочне свою діяльність з прийняттям Кодексу, в місті будуть встановлені скриньки для скарг та зауважень, створена “гаряча” телефонна лінія, систематично проводитиметься моніторинг впровадження етичних стандартів.
Але попереду у міста ще багато роботи: необхідно створити комплексну програму підвищення стандартів публічної етики та вдосконалення існуючих й впровадження нових механізмів боротьби з корупцією.
Аліса Вікторівна впевнена, що Кодекс етики сприятиме запобіганню проявам корупції й допоможе зміцнити авторитет та довіру громадян до органів місцевого самоврядування.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження