Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

«Розгляд та обговорення нової політики у сфері зайнятості»

Январь 23rd, 2017 Новини Вывести на печать

23 січня 2017 року у приміщенні виконавчого комітету Павлоградської міської ради відбулась виїзна робоча зустріч директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Кузнецової В.П. з міським головою Вершиною А.О.. У  зустрічі прийняли участь депутат Дніпропетровської обласної ради Пономарчук М.С.,  депутат Павлоградської міської ради Чернецький А.В.

IMG_9372

Головна мета зустрічі — налаштування співпраці щодо напрацювання пропозицій до законодавства, спрямованих на реформування діяльності державної служби зайнятості.

На зустрічі були присутні заступники міського голови м.Павлоград з питань діяльності виконавчих органів ради Пацко С.Г. та Шуліка О.О., заступник директора Дніпропетровського ОЦЗ Шевченко І.О., директор Павлоградського МРЦЗ Дробот В.М., представники ЗМІ та представники наступних підприємств: ПРАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ», ДП «НВО «ПАВЛОГРАДСЬКИЙ ХІМІЧНИЙ ЗАВОД», КП «ЗАТИШНЕ МІСТО » ПМР, КП «ПАВЛОГРАДТЕПЛОЕНЕРГО», ТОВ «АТП «КОРТЕЖ», ТОВ «ПАВЛОГРАДСЬКИЙ ЗАВОД ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ», ПРАТ «ПАВЛОГРАДХЛІБ», ТОВ «МОЛОЧНИЙ ДІМ».

Учасники обговорили стан ринку праці, питання зайнятості населення, створення нових робочих місць, забезпечення соціальної підтримки громадян у період безробіття, реформування служби зайнятості, напрямів роботи в майбутньому.

У ході зустрічі директор Дніпропетровського обласного центру зайнятості Кузнєцова В.П акцентувала увагу на нових формах роботи, які активно впроваджені у діяльність, зокрема: можливість шукачами роботи проходити дистанційне навчання та навчання онлайн за допомогою освітнього проекту Prometheus; використання у роботі відеорезюме, онлайн-співбесіди та відеорев’ю вакансій, що полегшує та пришвидшує процес пошуку роботи та підбору відповідних працівників. «Сьогодні впроваджуються зміни у законодавстві про зайнятість населення, паралельно з якими служба зайнятості здійснює масштабну реорганізацію структури. Метою змін є підвищення якості та доступності отримання послуг клієнтами служби зайнятості. Дніпропетровська обласна служба зайнятості, упереджуючи законодавчі та організаційні зміни, протягом 2016 року системно впроваджувала нові ефективні підходи до обслуговування клієнтів, що вже дало позитивні результати».

Директор Павлоградського МРЦЗ Дробот В.М. зазначила, що тільки за останній рік кількість роботодавців, що активно співпрацюють з центром зайнятості збільшилась майже на 20%, надано майже 4,5 тисячі вакансій, що дозволило забезпечити роботою понад 4,1 тисячі мешканців Павлоградського регіону.

Під час зустрічі представники роботодавців активно долучалися до обговорення питань реформування служби зайнятості. Вони зазначили, що плідно співпрацюють з центром зайнятості та користуються послугами. Висловлювали свої побажання та вносили пропозиції, які на їх погляд, поліпшать ситуацію як з робітничими професіями, так і з профорієнтаційним напрямком роботи.

Учасники зустрічі дійшли висновку: необхідно підтримати зміни щодо запровадження нової політики у сфері зайнятості, сприятливих для роботодавців; продовжити проведення спільної профорієнтаційної роботи на робітничі професії та підвищувати їх престижність; запроваджувати  нові форми роботи центру зайнятості.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Повідомлення про позачергову сесію
  • Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – активна сім’я»
  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює