Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Розвиваємо Павлоград разом

Октябрь 31st, 2012 Новини Вывести на печать

У листопаді 2011 року у нашому місті був прийнятий Стратегічний план економічного розвитку м. Павлограда, спрямований на місцевий розвиток, як процес стратегічного партнерства влади, громад та бізнесу, що допомагає прискоренню зростання продуктивності місцевої економіки через стимулювання інвестицій у нові і існуючі підприємства, виробництво найбільшої кількості благ та створення максимальної кількості робочих місць за рахунок реалізації переваг конкурентоспроможності міста у порівнянні з іншими містами та регіонами України.
Обґрунтування положень Стратегічного плану економічного розвитку здійснено на основі статистичних показників по Україні, Дніпропетровській області, місту Павлограду та аналітичної і оперативної інформації управлінь та відділів Павлоградської міської ради.

Так, 31 жовтня 2012 року, під керівництвом заступника міського голови Тихонова В.М. відбулося чергове засідання комітету управління впровадженням Стратегічного плану економічного розвитку міста Павлограда, на якому були розглянуті питання про хід виконання Стратегічного плану станом на 21.10.2012 року, його організаційної підтримки та створення системи моніторингу впровадження Стратегічного плану економічного розвитку. Останньому питанню приділялася особлива увага, оскільки система моніторингу, як важливого фактора у відстеженні процесу реалізації Стратегічного плану та відповідного реагування на певні показники та досягнення найбільшої ефективності.
Тож, робота щодо покращення соціальної та економічної атмосфери у Павлограді ведеться постійно і до цього процесу долучені не тільки органи місцевої влади, а й приватний сектор та громадськість міста. Реалізація Стратегічного плану економічного розвитку м. Павлограда — це можливість підвищити рівень нашого життя й прийняти участь у створенні сьогодення та майбутнього рідного міста.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження