Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

«Серце» міської лікарні №1- відкрите

Октябрь 8th, 2015 Новини Вывести на печать

8 жовтня у Павлоградській міській лікарні №1 після капітального ремонту було відкрите центральне стерилізаційне відділення.
Стерилізаційне відділення називають медики — серцем лікарні. Бо саме без від цього підрозділу не може існувати жоден лікувальний заклад.
Міській голова І.С.Метелиця зазначив що Міська лікарня № 1 є багатопрофільним лікувальним закладом, надає лікувально — профілактичну допомогу працюючим промислових підприємств, спеціалізується у наданні медичної допомоги жителям всього міста.
За 6 років територія лікарні перетворилася на сучасне, презентабельне місце відпочинку жителів нашого міста. А поетапна реконструкція всієї будівлі лікарні дозволяє пацієнтам і співробітникам перебувати в необхідних санітарно-гігієнічних умовах.
У 2012 році — I етап реконструкції лікарні – було проведено поточний ремонт приміщень приймально-діагностичного відділення та денного стаціонару, заміна сталевого трубопроводу.
У 2013 році — II етап реконструкції лікарні — реконструкція та благоустрій території скверу імені Пирогова М.І.
У 2014 році, — згідно з програмою соціального партнерства між ДТЕК і Павлоградської міською радою на виконання заходів з енергозбереження відбулася реалізація проекту «Впровадження альтернативного виду палива та енергозберігаючих технологій в дитячому стаціонарному відділенні», встановлені піролізні котли типу «Атом» на загальну суму 98 996 грн.
Згідно з міською програмою «Здоров’я павлоградців на 2012-2015р.р.» для організації міського центру мікроскопії туберкульозу в клініко-діагностичної лабораторії лікарні, виділена субвенція з міського бюджету на придбання лабораторного обладнання — на загальну суму 72 200 грн. (фотоелектрокалоріметр-2шт., центрифуга лабораторна клінічна ОПН, мікроскоп бінокулярний 2шт, і витяжна шафа-2 к-та)
У 2014-2015 роках реалізується III етап — реконструкція харчоблоку та централізованого стерилізаційного відділення.
Будівля харчоблоку з моменту його споруди, а це більше 30 років, жодного разу не ремонтувалося. Природно, що стан внутрішніх приміщень, а також зовнішній вигляд будівлі вимагали кардинальних змін.
Так в 2014 році була передбачена повна реконструкція будівлі харчоблоку з демонтажем обладнання, ремонтом будівельних конструкцій та монтажем нових комунікацій, вікон, вентиляції. Також основними заходами з виконання завдання реконструкції харчоблоку та централізованого стерилізаційного відділення була оптимізація площ.
Так старий харчоблок розташовувався на площі — 200 м2. Після реконструкції, а також створення оптимальних гігієнічних умов для приготування їжі, харчоблок розташовується на площі — 80 м2. Стерилізаційне відділення розташовувалося на площі — 250 м2 після реконструкції — 120 м2.
Також зазнав змін дах будівлі харчоблоку. Була побудована конструктивно нова форма 2-х скатного даху зі складною системою крокв, де не буде застоюватися вода та скупчуватися сміття. Покрівельний оцинкований профнастил забезпечить зносостійкість, надійність і довговічність даху харчоблоку.
З міського бюджету були виділені частина коштів на ремонт площ централізованого стерилізаційного відділення та на придбання будівельних матеріалів. Економія по оплаті за енергоносії, при постійному збільшенні тарифів, склала у 2014-2015 роках загалом по лікарні — 112,8 тис. грн.
Міський голова подякував головному лікарю Олійнику С.С. за втілення в життя такого значущого проекту та нагородив Подякою колектив лікарні за ініціативність та покращення якості надання медичної допомоги мешканцям нашого міста. Подарунком для працівників став годинник с брендом м.Павлоград.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконком від 15.05.2024 р.
  • Навчання з соціального підприємництва для молоді, ВПО, ветеранів/-ок
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бабенко Едуард
  • Флешмоб на ознаку єдності та на підтримку перемоги нашого земляка Олександра Усика
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 05.12.2023р. № 1343-46/VIIІ «Про бюджет Павлоградської міської територіальної громади на 2024 рік»
  • День пам’яті жертв політичних репресій
  • Павлоградці стали віце-чемпіонами Європи!
  • День пам’яті жертв політичних репресій
  • Вітання з Міжнародним днем музеїв
  • Долучайтеся до благодійної акції «Подаруй дитині мрію»!
  • Підписаний Меморандум про підтримку ветеранів війни, захисників та захисниць України та членів їх родин
  • До уваги суб’єктів господарювання підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • Мистецька акція «Генетичний код нації»
  • Міський голова привітав працівників музею зі святами
  • Протоколи 47 сесії