Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Серце віддане дітям!

Апрель 1st, 2015 Новини Вывести на печать

Серце віддане дітям!

В квітні на заслужений пенсійний відпочинок вийшла Валентина Григорівна Стрига.
Це людина легенда! Її добре знають як доросле так і дитяче населення міста.
Її трудовий шлях — це 44 роки роботи в органах місцевого самоврядування.
Останні 20 років Валентина Григорівна очолювала Павлоградську службу у справах дітей.
За період роботи на посаді начальника служби зарекомендувала себе як компетентний фахівець, талановитий організатор, принциповий та вимогливий керівник.
Їй вдалося згуртувати працездатний та дружній колектив однодумців, для яких вона стала прикладом глибокої людської порядності і служіння своїй справі. Під її орудою створена міцна служба у справах дітей, яка визнана кращою в області.
Все своє трудове життя Валентина Григорівна присвятила дітям. На цій ниві розкрилися притаманні їй риси вмілого організатора і керівника, творчої особистості з активною громадянською позицією.
Стрига В. Г. маючи багатий досвід, на високому професійному рівні реалізувала на території міста державну політику з питань соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Завдяки її глибоким знанням в цій справі та великому авторитету серед керівників органів місцевої влади координація і організація роботи з дітьми в місті здійснювалась на високому рівні.
Вона завжди уміло прогнозувала, передбачала та упереджувала самі складні життєві ситуації, які траплялися в дитячому середовищі.
Стрига Валентина Григорівна знаходилася в постійному пошуку інноваційних форм та методів роботи, аби найкращим чином захистити і надати допомогу та підтримку павлоградським дітям.
На займаній посаді вона чітко і грамотно визначала мету і пріоритетні напрямки поліпшення становища дітей, виявляла і усувала такі негативні соціальні прояви, як дитячу бездоглядність та безпритульність.
Великий вклад внесено особисто Стригою В. Г. в створення та організацію роботи Павлоградської виховної колонії, дитячого будинку № 8, пунктів безкоштовного харчування, створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
Валентина Григорівна з великою людською любов’ю та турботою ставилася до дітей, які перебувають у складних матеріально-побутових, морально-психологічних обставинах та дітей, які були покинуті і залишилися без батьківської опіки.
Вона чутливо допомагала дітям у подоланні стресових ситуацій та проблем, що виникли внаслідок надзвичайних подій в їх житті, позитивно впливала на їх перевиховання.

За роки своєї діяльності Валентина Григорівна спасла сотні дітей, які залишилися без батьківського піклування та мали складні долі.
Діти любили, довіряли і відкривалися їй. Вона позитивно впливала на поведінку та перевиховання дітей з девіантною поведінкою. На всіх рівнях принципово захищала права та інтереси дітей.

Завдяки їй багато дітей отримали освіту, житло, професію та влаштували своє життя кращим чином. Багато з них стали особистостями. Вони до теперішнього часу підтримують з нею зв’язок та завжди вдячні за її участь у їх житті.

Багатолітня напружена праця не закреслила у Валентині Григорівні яскравих якостей жінки, матері, привабливості, сердечності, доброти, що завжди імпонує всім хто її оточує.
Дружина, керівник і мати — вона завжди знаходила радість в своїй праці, бо безмірно любить дітей.
Стрига В.Г. виконувала свою роботу неупереджено, з великою відповідальністю та відданістю. Вона отримувала високі щорічні оцінки рівня виконання своїх посадових обов’язків та завдань керівників міста.
Валентина Григорівна була членом багатьох робочих груп, комісій при виконкомі, міських та обласних координаційних рад. Протягом багатьох років була народним засідателем міського суду.
Досвід роботи її служби у справах дітей неодноразово розглядався на рівні області, Департаменту з питань захисту прав дитини та Міністерства соціальної політики України.
Вона визнавалася кращим керівником серед своїх колег, кращим соціальним працівником області, утверджуючи імідж своєю високою культурою спілкування, відповідним ставленням до імені та свого статусу державного службовця.
Її самовіддана служба на теренах дитинства втілила всі найвагоміші чесноти людини в ім’я майбутнього держави. Її величезного серця і душі вистачало для захисту кожної дитини-сироти.
Принциповість і лідерські якості Валентини Григорівни, вміння вирішувати найскладніші дитячі проблеми, а також безмірна любов до дітей завжди високо оцінювалися на рівні міста, області та держави.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків Стрига Валентина Григорівна нагороджена подяками, Почесними грамотами голови облдержадміністрації, міського голови, Департаменту з питань захисту прав дитини та Міністерства соціальної політики України.
Вона нагороджена Почесним знаком І ступеню «За заслуги перед містом».
За подолання дитячій бездоглядності та злочинності нагороджена медаллю Міністерства внутрішніх справ України.
За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики з питань сім’ї, материнства та дитинства, утвердження ідей милосердя та злагоди в суспільстві нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.
Її життєвий шлях є прикладом безкорисливого служіння людям та дітям. Великий заряд позитивної енергії несе її неспокійне серце і щедро наділена добротою і милосердям душа.
І в нас нема сумніву в тому, що в її серці ще довго буде жити тривога за обездолених дітей.
Виконком Павлоградської міської ради висловлює Валентині Григорівні щиру подяку за невтомну сумлінну працю в сфері захисту павлоградського дитинства, за вміння переживати та співчувати ближньому.
Нехай добро, яке Ви віддавали дітям, добавить сил, здоров’я і натхнення на життєвому шляху.

Бажаємо Вам сімейного затишку, мирного неба та втілення в життя найсміливіших мрій. Хай усі Ваші світанки будуть довгими, світлими і щасливими. Людської Вам шани і поваги!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Повідомлення про позачергову сесію
  • Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – активна сім’я»
  • Виконком від 24.04.2024 р.
  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує