Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні батьки, опікуни та законні представники дітей!

Июль 11th, 2016 НовиниСлужба у справах дітей Вывести на печать

 

Сьогодні на вулиці найпрекрасніша пора для наших дітей — літо. Проте в соціальні служби міста та правоохоронні органи надходить багато інформацій про травматизм дітей, дорожньо-транспортні події, отруєння шкідливими речовинами та трагічні випадки з дітьми.
Останнім часом особливу тривогу викликає присутність підлітків на дахах незавершених будівель на вулиці Центральна, навпроти магазину «Капі», вулиці Нова та інших.
Молодь йде туди групами, демонструючи свою безпечність і нерозумність. Ці відкриті багатоповерхівки несуть небезпеку і можуть стати пасткою для них. Знаходження дітей та підлітків на даху постійно загрожує їх здоров’ю та життю.
Основними причинами усіх дитячих бід і проблем є безконтрольність з боку дорослих. У ці літні дні, неповнолітніми підлітками та молоддю вчиняється ряд правопорушень і злочинів.
В результаті неналежного виконання своїх батьківських обов’язків, з вини батьків, діти отримують важкі травми, каліцтва і стають інвалідами.
Ми звертаємося до батьків, опікунів і усиновителів!
Ви відповідальні за життя і здоров’я дітей!
Будьте уважні і пильні до дітей. Оберігайте їх від непередбачених ситуацій, особливо в побуті, на проїжджій частині дороги, на воді і в усіх тих місцях, де їх може підстерігати небезпека.
Не залишайте дітей самих вдома, на вулиці без нагляду.
Враховуючи, що сьогодні ми живемо в сучасному світі, де дуже багато спокус для наших підлітків — контролюйте їх вільний час та місцезнаходження.
Цікавтеся їх підлітковим життям, їх захопленнями, їх колом друзів. Займайте дітей корисною і потрібною справою.

Ці діти чекають на свою родину
Роз’яснюйте дітям закон про відповідальність за вчинення ними суспільно небезпечних діянь. Не допускайте вседозволеності і безконтрольності. Як можна більше часу будьте разом.
Нагадуємо, що відповідно до ст. 167 Кримінального кодексу України, невиконання батьками, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками обов’язків щодо охорони життя та здоров’я підопічних дітей, карається штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, обмеженням волі на строк від трьох до семи років.
Не забувайте, що саме ви батьки, законні представники несете відповідальність за життя і здоров’я дітей.
Бережіть своїх дітей! Це найдорожче, що у нас є!

Служба у справах дітей Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»
  • Про внесення змін до рішення виконкому від 24.01.2024 р. № 86/0/3-24 «Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд»
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за І квартал 2024 року
  • Про надання ФОП Коваль В.М. дозволу на розміщення зовнішньої реклами у місті Згідно з пп. 13 п.а. ст.
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власнику землі – територіальній громаді міста Павлоград