Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні колеги –працівники органів місцевого самоврядування, депутати, керівники органів самоорганізації населення! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

Декабрь 4th, 2015 Новини Вывести на печать

Це свято об’єднує працівників виконавчих органів місцевого самоврядування, депутатів, усіх громадян з активною громадською позицією, виборців, які вболівають за проблеми Павлограда, дбають про поступовий розвиток міста.

Незалежно від посади та рангу, поглядів і вподобань, партійної належності, кожний з нас – на службі у наших городян. Впевнений, що в новий депутатський корпус прийшли люди, які розуміють, що наше головне завдання – працювати для людей. А це — дуже велика честь, і в той же час –велика відповідальність.

Сьогодні на службі у павлоградців – 36 депутатів міської ради, 86 голів квартальних комітетів, 150 керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, посадові особи місцевого самоврядування. Саме від наших сумісних зусиль та ефективної співпраці залежить, щоб в кожній квартирі було тепло, щоб була вода, щоб павлоградцям було затишно жити в нашому рідному місті.

Від щирого серця бажаю всім, хто працює на благо нашої територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси міцного здоров»я, мирного неба, родинного затишку.

Нехай довіра та підтримка павлоградців дають вам наснагу для нових здобутків на благо жителів Павлограда.

Зі святом!
Міський голова А.О.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження