Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, молодший медичний персонал, працівники медичної промисловості, всі, хто працює в лікарнях, поліклініках, амбулаторіях, аптеках — всі, хто несе почесну вахту на сторожі здоров’я і життя павлоградців!

Июнь 15th, 2012 Новини Вывести на печать

Від щирого серця вітаю вас зі святом!

Зціляти хворих, повертати людям здоров’я, додавати впевненості в завтрашньому дні — нелегка справа, яка під силу лише людям милосердним, відповідальним і благородним.
В усі часи професія медика була й залишається однією з найбільш шанованих у суспільстві. Ми приходимо до вас, коли нам погано, коли нам боляче, коли ми потребуємо підтримки і опорі. Ми довіряємо вам здоров’я і життя, цілком покладаючись на ваше співчуття, благородство, відданість професії. І ви повністю виправдовуєте наші очікування, кожен день і кожну годину виконуючи свій обов’язок, беручи на себе відповідальність за долі інших.
Медицина Павлограда, як і уся Дніпропетровщина, переживає зараз непрості часи. Бо реформування – це завжди нові погляди, нові рішення, нові кроки. І від того, якими вони будуть, залежить майбутнє всієї медичної галузі.
В медичних закладах нашого міста сьогодні працює понад три тисячі спеціалістів, з них 422- лікарі, 1230– середній медичний персонал. Майже половина мають вищу та першу кваліфікаційну категорії, що свідчить про високий професіоналізм.
Низький вам уклін і повага за сердечну чуйність, людяність, душевне тепло, терпіння і витримку.
Бажаю вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів, людської шани.
З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я людей. Нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душі, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.
Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження