Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Ноябрь 30th, 2012 Новини Вывести на печать

Шановні павлоградці!

Щороку третього грудня прогресивне людство відзначає Міжнародний день інвалідів. За офіційними даними, близько 650 млн. людей у світі є інвалідами в результаті розумових, фізичних чи сенсорних розладів, а це 10% населення!
Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. Наша держава взяла на себе конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення людей з обмеженими фізичними властивостями, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах суспільства.
Належні умови життя дають змогу людям з особливими потребами повніше реалізовувати особистий потенціал, брати посильну участь у соціально– економічному розвитку міста, регіону та країни в цілому.
В нашому місті проживає більше семи тисяч людей з обмеженими фізичними можливостями. Приємно, що ці люди, не зважаючи на всі складнощі життя, є активними учасниками спортивних змагань різних рівнів, виставок декоративно – прикладного мистецтва, вокально –сценічних заходів тощо.
Дуже важливо, що поряд з ними є ті, хто допомагає. Щиро дякую за чуйність і турботу працівникам закладів, які працюють з людьми з особливими потребами, благодійникам, державним органам, всім, хто підтримує цих людей. Адже надання їм щоденної допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.
Бажаю всім здоров’я, витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в життя ваші плани та задуми.

З повагою,

Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження