Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Сентябрь 9th, 2023 Новини Вывести на печать

Щиро вітаю спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з Днем фізичної культури і спорту.
Попри воєнний стан спортивне життя громади не припиняється. Не зважаючи на всі труднощі, кожен зі спортсменів робить все, щоб представити себе, прославити своїх вихованців, місто, команду та державу на спортивному Олімпі.
Саме наші шановні чемпіони є для нас взірцем здорового способу життя, який приводить до Перемоги. Для підтримки провідних спортсменів міста засновано стипендії міського голови — переможцям чемпіонатів та кубків Світу, Європи, України. В поточному році стипендії отримали 5 провідних спортсменів та 2 їх тренери. Також, до Дня фізичної культури і спорту, стипендії отримали 6 кращих працівників галузі спорту м.Павлограда.
У цей святковий день висловлюю вдячність всім спортсменам, активістам, ветеранам спортивного руху громади, Ви показуєте приклад, що спорт і фізкультура – це сучасно, модно та прогресивно. І найголовніше — у час війни Ви несете правду у світ про героїчний опір українців у боротьбі з підступним ворогом.
Коли на міжнародних змаганнях підіймається український прапор, весь світ бачить: Україна бореться, Україна вистоїть, Україна переможе!
Зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого краю. а всім нам – головної Перемоги та миру в Україні!
З повагою міський голова Анатолій ВЕРШИНА

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження