Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні павлоградці! Прийміть найщиріші поздоровлення з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Декабрь 31st, 2017 Новини Вывести на печать

Напередодні новорічних і різдвяних свят кожний з нас  дає оцінку зробленому та  з надією дивиться у майбутнє. Рік що минає, був роком  напруженої роботи, прийняття компромісних рішень, закріплення позитивних тенденцій розвитку міста з єдиною метою – максимально реалізувати інтереси нашої громади.

Вважаю, що нам  вдалося головне — добитися спільної конкретної роботи міської ради  та її виконавчих органів, за що я щиро вдячний депутатам міської ради  та всім павлоградцям. Важливо, що наші зусилля знаходять розуміння та підтримку народного депутата України Мартовицького Артура Володимировича, керівництва області  та  депутатів обласної ради. Все це дало свої позитивні результати.

Павлоград  вкотре підтвердив,  що по праву займає III місце  в області серед 13 міст за основними напрямками соціально — економічного розвитку.

Об’єднуючи ресурси всіх можливих джерел фінансування, незважаючи на певні труднощі з виконанням бюджету в умовах децентралізації, ми впевнено рухались до намічених цілей.

Нам вдалося забезпечити соціальну спрямованість міського бюджету, а, також, збільшити видатки на утримання та розвиток галузей освіти і охорони здоров’я. На благоустрій міста (утримання та поточний ремонт вулично-дорожньої мережі, зовнішнього освітлення  тощо)  спрямовано майже в 2 рази більше коштів, ніж в минулому році —   29,6  млн. грн. Вперше виділено 4,4 млн. грн. з міського бюджету для співфінансування  робіт по капітальному ремонту житлового фонду ОСББ.

В повному обсязі профінансована міська програма «Соціального захисту окремих категорій населення», на яку було передбачено   7,2 млн. грн.  Особлива  увага приділялася підтримці учасників АТО та їх сімей.

Спільними зусиллями були реалізовані проекти, кожний з яких став яскравою подією в житті павлоградців. Проведено реконструкцію пішохідного мосту через р. Вовча та дорожнього покриття   на вул. Успенська. В 2017 році у міста з’явилося своє «серце» та стела з освідченням у любові до Павлограда, а, також, нові сучасні об’єкти публічного простору. Вони  прикрасили центральну частину нашого міста та стали улюбленим місцем для фотографування та відпочинку павлоградців. Ми продовжуємо втілювати в життя девіз «Павлоград – місто без околиць»  відкрито скейт — ленд парк на вулиці Комарова і нові амбулаторії сімейної медицини.

Разом з вами ми вирішували питання підтримки талановитої молоді та піклувалися про  літніх людей.

Щіра подяка кожному з вас за  все добро, що зроблено протягом року, за трудові успіхи, за творчі і спортивні перемоги, за турботу про дітей,  за відверте бажання збільшити славу рідного міста. Спасибі за вашу небайдужість, за розуміння і підтримку.

Ми вступаємо в Новий 2018 рік.  Впевнений, що і в новому році, разом ми успішно впораємося з усіма викликами часу і все задумане стане реальністю. Щоб зробити Павлоград красивим, комфортним і сучасним містом, плануємо розпочати роботи з реконструкції Соборної площі, скверу Шевченка, будівництва пішохідного мосту через річку Вовча з вулиці Хижняка, реконструкції дамби. Продовжимо роботу з благоустрою міста,  оптимізації всіх систем забезпечення функціонування житлового фонду. Сподіваюсь, що нам вдасться повністю вирішити питання забезпечення дошкільною освітою маленьких мешканців міста, зберегти пільги для соціально — незахищених верств населення.

Тож нехай рік прийдешній пройде під знаком миру та добра, принесе нові прагнення та ідеї, щасливе та радісне майбутнє, покладе початок новим перспективним проектам.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, щедрої долі, оптимізму та здійснення найзаповітніших мрій!

З повагою

міський голова         А.Вершина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва
  • Шановні працівники Служби безпеки України!