Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні павлоградці! Від щирого серця вітаю вас з Днем державного Прапора України та 22-ою річницею незалежності України!

Август 20th, 2013 Новини Вывести на печать

Шановні павлоградці!
Від щирого серця вітаю вас з Днем державного Прапора України та 22-ою річницею незалежності України!

Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Доля України – це доля всіх, хто живе під високим українським небом, працює на рідній землі. Серпнева блакить і жовтогарячий зерновий лан у серцях українців зливаються барвами державності в символ свободи та праці.
Роки незалежності стали випробовуванням для українців на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Сьогодні ми усвідомлюємо, що творення держави — її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок.
Наше місто за роки незалежності набуло нових рис, життя стало більш динамічним, багато підприємств змінили форму власності. За підтримки державного та обласного бюджету нам вдається вирішувати найважливіші питання стратегічного плану розвитку Павлограда.
Павлоград — учасник багатьох інвестиційних проектів. Ми співпрацюємо з фондом «Східна Європа», НЕФКО, ПАТ ДТЕК «Павлоградвугілля». Завдяки спільній роботі виконано ремонт школи № 19 з використанням енергозберігаючих технологій, у всіх дитячих садках встановлені фільтри для питної води, у дитячому садку № 47 працює басейн на сонячних батареях, більше 2 млн.грн. вкладено у заміну вікон в 10 дитячих садах, встановлено сучасне освітлення по вул.Дніпровська.
На всіх напрямках розвитку нашого міста є частинка праці кожного з вас. У Павлограді багато небайдужих людей. Одне з підтверджень тому -27 учасників конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками», який проходить за підтримки компанії ДТЕК. Проекти з пропозиціями щодо підтримки розвитку спорту, створенню зон відпочинку, збереженню історії краю, благоустрою, підтримки материнства і дитинства представили різні люди та ініціативні групи нашої громади.
У нас є всі підстави для оптимізму, впевненості в майбутньому і віри в те, що все задумане збудеться.
Від усієї душі бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.
Нехай серця павлоградців наповнюються гордістю за наше місто, а плідна праця стане надійною запорукою щасливого майбутнього.
Зі святом!
Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження