Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні павлоградці! Від щирого серця вітаю з 17 річницею Конституції України!

Июнь 27th, 2013 Новини Вывести на печать

Шановні павлоградці!

Від щирого серця вітаю з 17 річницею Конституції України!
Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення умов для самореалізації особистості. Конституція увійшла в наше суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
Протягом останніх років ми найбільше відчуваємо допомогу держави для вирішення важливих міських проблем. Завдяки особистій участі і підтримці Президента України Віктора Федоровича Януковича на Павлоградському хімічному заводі почалися повномасштабні роботи з утилізації твердого ракетного палива, відкрито два нові цехи з утилізації корпусів двигунів ракет та з виробництва стабілізуючих розчинів.
За підтримки обласного керівництва нам вже вдалося вирішити багато проблем житлово-комунального господарства — реалізуються проекти тепломодернізації міських мереж, очищена річка Вовча, побудовано новий міст, а цього року буде капітально відремонтовано й другий. Практично завершено будівництво водоводу на селищах Південний і Залізничників. Реконструюються очисні споруди.
Павлоград — активний учасник ґрантових проектів і програм. Ми отримали кредит Фінансової корпорації НЕФКО і вже тепломодернізували дев’ять дошкільних установ. За підтримки канадських муніципалітетів реалізуємо великий проект з утилізації твердих побутових відходів. Фонд «Східна Європа» допоміг нам реконструювати освітлення по вулиці Дніпровській з використанням відновлюваних джерел енергії.
Активно реалізується стратегія соціального партнерства з ДТЕК. Тільки в цьому році на реалізацію соціальних, екологічних проектів місто отримає понад 6 млн. гривень. Спільний проект «Місто своїми руками» сколихнув всіх павлоградців. Двадцять сім громадських організацій, ініціативних груп подали заявки на участь. У результаті в Павлограді з’являться нові дитячі майданчики, буде упорядковано двори, створяться музейні експозиції і багато іншого.
В усіх сферах розвитку нашого міста є частинка праці кожного павлоградця. Переконаний, що у нас є всі підстави для оптимізму, впевненості у майбутньому і віри в те, що все задумане збудеться.
Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту, затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Батьківщини — народовладдя, гуманізму й законності. Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності дійде до серця кожного павлоградця.
Зі святом!
Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.