Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники архівних установ!

Декабрь 25th, 2013 Новини Вывести на печать

Шановні працівники архівних установ!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Попит на послуги архіваріусів зростає з кожним роком. В архівних документах відображена історія людей, підприємств, організацій нашого міста. Виконуючи відповідальну роботу з комплектування, збереження, обліку та використання документів архівного фонду, ви зберігаєте історичну пам’ять народу.
На основі архівних даних, наданих органам влади, організаціям і приватним особам вирішуються різні майнові та інші спори. Ви вносите без перебільшення значущий внесок у соціальну підтримку громадян, допомагаєте реалізувати їх права на пенсійне забезпечення, отримання у встановлені терміни пільг, допомог і компенсацій. Небагаточисельний штат архівних працівників забезпечує вирішення пріоритетного завдання щодо поліпшення якості надання державних послуг.
Збереження і примноження кращих традицій попередніх поколінь, дозволяє архівній службі успішно вирішувати актуальні завдання вдосконалення архівної справи і впевнено дивитися в майбутнє.
Щиро дякую фахівцям архівних служб за професіоналізм, безкорисливе служіння справі, збереження історичної пам’яті, самовіддану працю, ентузіазм та ініціативність.
Бажаю вам успіхів, невичерпної енергії, натхнення та нових звершень у повсякденній праці, міцного здоров’я, благополуччя і щастя в родинах. Нехай злагода і достаток панують у ваших родинах.

Зі святом!

Міський голова                                І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження