Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники архівних установ міста!

Декабрь 24th, 2014 Новини Вывести на печать

Шановні працівники архівних установ міста!

24 грудня ви відзначаєте своє професійне свято. Висловлюю вам слова глибокої вдячності за працю і турботу про надійне збереження архівної спадщини.
Завдяки невтомній праці архіваріусів, накопичений документарний ресурс служить забезпеченню нагальних потреб павлоградців, вами здійснюється прийом документів на зберігання, виконуються запити соціально-правового характеру, проводиться научно-технічна обробка документів і експертиза їх цінностей.
Архіви підприємств і закладів, матеріали архівного відділу міської ради нашого міста містять безцінні свідоцтва його історії.
Вашими зусиллями документальна скарбниця нашого міста примножується, зміцнюючи нерозривний зв’язок попередніх і прийдешніх поколінь.
Переконаний, що ваш професіоналізм і висока відповідальність, відданість обраній справі і надалі будуть запорукою створення достеменної біографії Павлограда для знання власної історії.
Нехай Ваша плідна професійна діяльність приносить задоволення вам і оточуючим, працюйте творчо, якісно і уміло, щоб повсякденно ви чули слова подяки від людей.
Шановні архіваріуси, в Ваше професійне свято, бажаю Вам і Вашим сім’ям миру і добра, достатку і радості!

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження