Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Ноябрь 14th, 2014 Новини Вывести на печать

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — невід’ємна складова сучасності. Нині неможливо уявити життя людей без сучасних засобів комунікації та інформаційних технологій.
Роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає як у житті держави, так і у житті кожної людини. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії. Інтернет, телефон, телебачення і радіо відкривають безмежні можливості для спілкування та об’єднують багатьох людей не лише в Україні, а й за її межами. Від вашої щоденної кропіткої праці залежить наскільки проінформованим та свідомим буде наше суспільство. Ви стираєте кордони між країнами, забезпечуєте розвиток суспільного прогресу та розбудову демократичного суспільства.
Бажаю вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Залишайтесь і надалі оптимістами та патріотами, змістовними та об’єктивними, переконливими і небайдужими.
Миру, щастя, міцного здоров’я вам і вашим родинам!

Зі святом!

З повагою
міський голова                                                                          І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження