Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники та ветерани медичної галузі Павлограда!

Июнь 13th, 2014 Новини Вывести на печать

Прийміть найщиріші вітання з Днем медичного працівника! Це свято для всіх мешканців Павлограда, оскільки для людини немає більш високої цінності, ніж її життя і здоров’я.
Професія медичний працівник не знає випадкових людей. Вона збирає відповідальних, чесних, відданих своїй клятві особистостей. Ваша вірність обраній дорозі, мудрість та невичерпна сила доброти здатна врятувати життя та подарувати кожному вашому пацієнту спокій, радість та впевненість.
Скільки сліз радості і вдячності бачите ви на обличчях своїх пацієнтів та їхніх близьких! Скільки людей, завдяки вашим старанням, знову відчули щастя і радість повноцінного життя!
Сьогодні медична галузь Павлограда налічує понад 2 тисячі лікарів, медичних сестер, фармацевтів, лаборантів, молодших медичних працівників… Вашим добрим серцям довірено здоров’я людини з перших подихів його життя, а це вимагає від лікарів сучасних знань, високої самовіддачі і кращих людських якостей.
Висловлюю особливу подяку ветеранам медицини, які, віддавши багато років охороні здоров’я, зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.
Від усього серця бажаю всім медичним працівникам благополуччя, стабільності і, найголовніше, того, що ви так щедро даєте людям — здоров’я! Миру і добра вам і вашим родинам! Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Зі святом!

З повагою,
міський голова І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження