Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники театру, шанувальники театрального мистецтва!

Март 24th, 2016 Новини Вывести на печать

У Міжнародний день театру щиро вітаю всіх, чиє життя пов’язане зі служінням театральному мистецтву, хто силою свого таланту вчить вічним істинам добра і любові, всіх, хто любить театр і не уявляє без нього свого життя!
У культурному житті Павлограду театр відіграє особливу роль. Кожен театральний сезон у павлоградському театрі ім. Б.Захави супроводжується новими виставами, відкриттям нових імен і чудовою грою талановитих акторів. Павлоградці полюбили театр давно, у нас тривала театральна історія, власна традиція, улюблені герої і твори. Сьогодні театр, як ніколи, є одним із потужних чинників національного відродження, духовного розвитку нашого суспільства, утвердження загальнолюдських цінностей. Наші артисти допомагають землякам зберегти і утвердити гідність, вижити у непростому сьогоденні, за що їм дяка і пошана.
Шановні працівники сцени! Прийміть щиру подяку за ті добрі думки й почуття, які ви своєю творчістю пробуджуєте у людях, за те, що театр продовжує радувати і захоплювати майстерністю акторів, дивовижною атмосферою творчості.
У святковий для служителів Мельпомени день хочу побажати усім театралам здоров’я і добробуту, любові і злагоди в сім’ях, оптимізму і натхнення, а найголовніше – миру і впевненості у завтрашньому дні.

Зі святом!

З повагою
міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження