Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Вітання міського голови з Днем соціального працівника

Октябрь 30th, 2015 Новини Вывести на печать

Шановні працівники управління праці та соціального захисту, управління пенсійного фонду, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, ідділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, фонду соціального страхування від нещасних випадків!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом — Днем працівника соціальної сфери!

На ваші плечі покладена дуже відповідальна робота — соціальна підтримка павлоградців. Завдяки вашій сумлінній праці 36 тис. наших пенсіонерів своєчасно отримують пенсію, ефективно вирішуються питання надання пільг та субсидій майже 35 тис. сім»ям на загальну суму понад 220 млн.грн.. Інваліди, діти-сироти, малозабезпечені сім»ї знаходяться під постійною опікою соціальних працівників управління соцзахисту, центру соціальних служб для сім»ї, дітей і молоді, служби у справах дітей. Щорічно понад 300 осіб похилого віку відпочивають у територіальному центрі соціального обслуговування населення, понад 450 — користуються послугами працівників Товариства Червоного Хреста. В місті стабільно працюють фонди соціального страхування, працівники центру зайнятості допомагають людям у пошуках роботи.
Особливу пошану заслуговують соціальні працівники за увагу, терпіння та допомогу у вирішення багатьох життєво важливих питань вимушених переселенців.
Я переконий, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію. Своєю турботою, а іноді й просто порадою та добрим словом ви даруєте такі необхідні кожній людині віру, впевненість та надію.
Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, гарного настрою, щастя та благополуччя.

Зі святом!

Міський голова І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження