Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники вугільної промисловості! Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом!

Август 28th, 2014 Новини Вывести на печать

Шановні працівники вугільної промисловості!
Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом!

Вугільна промисловість була й залишається найважливішою складовою паливно-енергетичного комплексу України. Завдяки людям, що обирають цей нелегкий труд, працює і розвивається українська промисловість. Важка праця шахтаря є невід’ємною складовою енергетичної безпеки нашої держави.
З давніх давен місто Павлоград називають столицею Західного Донбасу, оскільки містоутворюючим підприємством є ПАО ДТЕК «Павлоградвугілля». В рамках «Стратегії соціального партнерства 2013-2015рр.» компанія ДТЕК інвестує кошти на реалізацію різноманітних проектів в сферах охорони здоров’я та освіти, комунальному секторі, підтримку соціально значущої інфраструктури. Наші спільні взаємодії спрямовані на соціально-економічний розвиток міста та вирішення вагомих проблем його мешканців.
Протягом багатьох років шахти, що входять до ПАО ДТЕК «Павлоградвугілля» займають лідерські позиції по видобутку вугілля в Україні. Досягнення та рекорди шахтарів Західного Донбасу є гордістю регіону. Сумлінна та віддана праця кожного з вас вносить особистий вклад у розвиток і добробут нашого міста.
Сьогоднішнє свято – це радість трудових успіхів, справжньої чоловічої дружби і щоденного подвигу. А ще – день пам‘яті тих, хто не повернувся із забою, кого досі оплакують матері, дружини і діти.
Цього року свято забарвлене темними кольорами. На Сході країни йдуть запеклі бої та гинуть люди. Велика кількість доблесних шахтарів Західного Донбассу приймають участь в антитерористичній операції, щохвилини ризикуючи своїм життям заради спокою та майбутнього України. В цей день особливо хочеться згадати та вшанувати пам’ять мужніх чоловіків нашого краю, які віддали своє життя за визволення Донбассу. Їх подвиг назавжди залишиться в наших серцях.
Бажаю вам, дорогі шахтарі, миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного благополуччя, безпечної роботи та трудових досягнень в ім’я єдиної і неподільної України.

Зі святом вас, шановні!
Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження