Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники юриспруденції!

Октябрь 8th, 2012 Новини Вывести на печать

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до фахівців за порадою та допомогою звертаються сотні громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність та моральний мікроклімат.
Професійна майстерність юристів спрямована на реалізацію найдемократичнішого принципу громадянського суспільства — “Держава — для людей”. Переконаний, що служіння його величності Закону було, є і надалі залишатиметься життєвим кредо усіх правників нашої Батьківщини, а знання, досвід, високі людські якості забезпечать становлення України, як правової держави.
Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх прав і свобод.
Від щирого серця зичу вам щастя, здоров’я, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, гуманізму і добра в ім’я процвітання нашої України.

Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження