Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні служителі закону! Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста!

Октябрь 7th, 2014 Новини Вывести на печать

Шановні служителі закону!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть на захисті конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.
Бути юристом почесно і відповідально. Немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без допомоги юриста. Щодня до вас за порадою звертаються тисячі громадян. Рівень вашого професіоналізму та принциповості визначають не лише стан правової культури суспільства, а також стабільність й моральний мікроклімат.
Вплив юристів на політичні та соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.
Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.
Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.
Бажаю вам миру, щастя, життєвих гараздів, міцного здоров’я, благополуччя та нових професійних перемог!

Зі святом !

Виконавчий комітет
Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження