Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні учні ,вчителі , батьки! Вітаю вас із Днем знань!

Август 27th, 2013 Новини Вывести на печать

Шановні учні ,вчителі , батьки!
Вітаю вас із Днем знань!

1 вересня – це особливий день для усіх, хто увійде в двері школи або вищого навчального закладу, для педагогів та працівників сфери освіти. Скільки б років не пройшло та для кожного з вчителів — це хвилювання зустрічі з учнями, які подорослішали за літо, хвилювання за їх долі, адже їм ще стільки належить дізнатися, їх ще треба багато чому навчити.
Я від усього серця вітаю першокласників та їх батьків. З цього дня у вас починається нове життя. Бажаю, щоб ваші діти були успішні в навчанні, щоб вони приносили вам радість та сміливо крокували у доросле життя.
Мої щирі вітання першокурсникам. Ви витримали серйозне випробування, довели, що гідні стати студентами. Успіхів вам у здобутті нових знань та професій.
І, звичайно, в цей день я вітаю педагогів та всіх працівників сфери освіти. Ви вибрали собі важку професію. Ваша робота не знає змін і вихідних. Вона вимагає професіоналізму, повної емоційної віддачі, нескінченного терпіння. Але вона така вдячна! Кожне досягнення ваших учнів — це ваша особиста перемога.
Цей день тісно пов’язаний з долею кожного з нас. Колись ми самі вперше переступили поріг школи. Вперше зустрілися з однокласниками, багато з яких стали для нас друзями на все життя.
Бажаю вам, дорогі земляки, у першовересеневий день доброго настрою, душевного тепла та наснаги.
Вітаю з новим навчальним роком !

З повагою
міський голова                                                                 І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження