Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні воїни – інтернаціоналісти, члени сімей воїнів-афганців!

Февраль 14th, 2020 Новини Вывести на печать

15 лютого — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-а річниця виведення військ з Афганістану. Ми віддаємо данину поваги мужності воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму українців – офіцерів та солдат, які пройшли крізь вогонь та пекло,  самовіддано виконували свій військовий та інтернаціональний обов’язок.

     Зараз, як ніколи, є актуальним ваш досвід, бо ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру і усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ваш патріотизм, сила духу. любов до  Батьківщини  є взірцем служіння народу та державі для нинішніх воїнів-захисників України. Дякую Вам за відвагу, вірність присязі,  за патріотичне виховання молоді.

З глибокою повагою схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув. Низько вклоняємося батькам  та дружинам, які не дочекалися своїх синів та чоловіків.

В тісній співпраці  з міською громадською організацією воїнів- інтернаціоналістів ми надаємо підтримку  рідним та близьким загиблих, вирішуємо питання соціального захисту учасників бойових дій.

Бажаю усім міцного здоров’я і мирного неба. Впевненості за долю своїх рідних і держави, мужності і мудрості здолати усі життєві перешкоди, а, також, здійснення усіх задумів та планів.

 

З повагою

 Міський голова  А.Вершина

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження