Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Схід та Захід разом!

Апрель 25th, 2014 Новини Вывести на печать

Схід та Захід разом!

Вже 3-й рік м. Павлоград співпрацює з Центром розвитку “Демократія через культуру” в рамках програми “Українська платформа інтеркультурних міст”, яка дає змогу павлоградцям розвивати дружні, соціально-культурні, творчі та економічні зв’язки з містами України та з країнами Європи. Протягом 2012-2013 року делегації м. Павлограда брали активну участь у форумах, навчальних семінарах, організованих Центром розвитку “Демократія через культуру”, в Другому Міжнародному форумі інтеркультурних міст під назвою “Порт культур” у м. Луцьк, в підготовчому етапі спільного українсько — шведського проекту “Подолання стереотипів” у м. Ботчирка (Швеція); у святкових заходах з нагоди днів міста у м. Вінниця, у м. Горі (Грузія), також приймали гостей із Мелітополя, Житомира. У жовтні 2013 року м. Павлоград підписав угоду про співробітництво з м. Горі (Грузія).
Центр розвитку «Демократія через культуру» спільно з муніципалітетом міста Ботчирка (Швеція), за підтримки Шведського Інституту розпочинає реалізацію українсько-шведського проекту «Подолання стереотипів для побудови довіри та надії». У реалізації проекту беруть участь два українські міста: Луцьк і Павлоград, які є учасниками проекту Ради Європи «Інтеркультурні міста» та Української платформи інтеркультурних міст.

IMG_3169[1]
У м. Павлограді створена робоча група з реалізації українсько-шведського проекту “Подолання стереотипів”, першим кроком якої стало створення ініціативної групи, проведення анкетування серед мешканців міста різних вікових категорій та спрямувань. Молодіжна група активістів у своєму молодіжному середовищі поширює думку, що Павлоград – місто майбутнього, місто щастя та місто творчих, талановитих, працьовитих людей. Людей, які люблять, поважають та пишаються своїм рідним містом, своєю країною. Створена група у соціальних мережах «Позитивний Павлоград», проводяться фотоконкурси, молодіжні акції.
У рамках реалізації проекту 24-25 квітня 2014 року Павлоград гостинно приймає делегацію у складі директора центру розвитку “Демократія через культуру”, експерта Ради Європи — Буценка Олександра; координатора проектів центру розвитку “Демократія через культуру” — Ільїних Саулє та начальника управління культури м. Луцька — Гнатів Тетяну.
24 квітня в малому залі виконкому відбулася зустріч з керівництвом міста у складі міського голови Метелиці І.С., секретаря міської ради — Аматова Є.В., заступника міського голови — О.О. Шуліки, заступника міського голови — керуючого справами виконкому — Рябовою А.В., начальником відділу культури — Ломановою І.М., представниками ПАТ “ДТЕК “Павлоградвугілля” Чернецьким А.В., Анісімовою І.Д. та Коноваловою О.О. Мета зустрічі — обговорення загальної організації проекту, співробітництво з іншими містами України та Європи.
Делегація зустрілася з місцевою командою щодо реалізації проекту, взяли участь у молодіжній акції — танцювальному флешмобі “Ми за мир! Танок єднає!”, у практикумі “Розробка ідеї культурного проекту. Визначення конкретного плану завдань та дій”.

IMG_3170[1]
Гості нашого міста відвідають Павлоградський драматичний театр ім. Б.Є. Захави та візьмуть участь в ритуалі запалювання свічок, присвяченому Дню пам’яті Чорнобильської трагедії.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду