Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Спортивні заклади Павлограда чекають на вас

Сентябрь 6th, 2013 Відділ сім”ї, молоді та спортуНовини Вывести на печать

Наше місто славиться значними спортивними досягненнями й талановитими спортсменами. Павлоградці, від малечі до дорослих, приділяють все більше часу зайняттям спортом та активному відпочинку. Понад 17% населення постійно відвідують спортивні, тренажерні зали і майданчики та займаються фізичною культурою й спортом. А з початком нового навчального року дітлахи з нетерпінням чекають на відвідання улюблених спортивних секцій.
У Павлограді створена розгалужена інфраструктура, яка максимально наближена до населення та розташована в усіх мікрорайонах міста.
У центральній частині міста працює Спортивно оздоровчий комплекс «Центр», де ведуться секції з баскетболу, боксу, тайського боксу, художньої гімнастики, пауерлифтінгу та дитяча юнацько-спортивна школа, де діють секції зі спортивної гімнастики та черлідингу.
На мікрорайоні ім.18 Вересня діє Спортивний клуб «Юність» ДП НВО «ПХЗ», в якому працюють секції з футболу, дзюдо, легкої атлетики, художньої гімнастики та важкої атлетики.
На мікрорайоні Шахтобудівників працює комплексна дитячо — юнацька школа «Шкіряна рукавичка», де ведуться секції з кікбоксингу та боксу.
Відомий у нашому місті фізкультурно-спортивний комплекс ім.Шкуренко розташований на мікрорайоні ПМЗ приймає своїх відвідувачів до секцій по спорту з собаками, туризму, чоловічої гімнастики, тенісу й футболу. А на мікрорайоні ПЗТО розташований стадіон «Прометей», де діти та дорослі можуть пограти у футбол або теніс.
Спортивна база міста знаходиться в задовільному стані та готова до роботи у новому навчальному році. У спортивних закладах проведені необхідні ремонтні роботи. Спортивні споруди, зали та майданчики мають необхідне обладнання для проведення навчальної та оздоровчої спортивно-масової роботи. Кожен спортивний заклад забезпечений пандусами для вільного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями.
Разом з підготовкою внутрішніх приміщень до нового навчального року, була проведена значна робота з благоустрою території закладів, ремонту огорожі, асфальтового покриття, вуличних тренажерних споруд та майданчиків для занять спортом.
В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича «Діти – майбутнє України» дякуючи благодійній допомозі фонду «Розвиток та підтримка спортивного життя юнацтва та молоді» (м.Київ) при сприянні нашого земляка, випускника ЗШ №5, міністра фінансів Ю.В. Колобова в школах міста з метою поліпшення якості дитячого дозвілля здійснено капітальний ремонт спортивних залів ЗШ №4,5,16,19, збудовано 20 баскетбольних майданчиків, 63 вуличних тренажера на загальну суму 692,732 тис.грн., встановлено 4 спортивно-дитячих майданчика. Розпочато роботу з будівництва сучасного плавального басейну, яка буде завершена у вересні 2014 року.
Двері спортивних закладів міста завжди відкриті для дітей та дорослих. Запрошуємо вас долучатися до активного відпочинку, занять спортом та здорового способу життя, щоб бути здоровими, сильними та красивими.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.