Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

«Спортивний майданчик “Міцне здоров’я – міцна країна”

Октябрь 20th, 2014 Новини Вывести на печать

«Спортивний майданчик “Міцне здоров’я – міцна країна”

18 жовтня у середній школі №12 відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика в рамках проекту «Спортивний майданчик “Міцне здоров’я – міцна країна”, який став переможцем у Конкурсі “Місто своїми руками”, що реалізується в рамках Стратегії компанії ДТЕК та міста Павлоград.
Проект був успішно реалізований завдяки грантовим коштам та допомозі своїх шефів — Державного підприємства «Павлоградське лісове господарство» та Філії Павлоградський РАД, а також активній участі у суботниках вчителів , учнів, та їх батьків.
Розпочалося свято урочистою шкільною лінійкою під Гімн України та винесення українського прапору. Учні школи №12, привітали гостей піснями, танцями, віршами, група воркауту продемонструвала на турніках свої здібності та силу.
Начальник відділу освіти Рєзніков О.Б. привітав присутніх зі святом та побажав учням здоров’я, натхнення та майбутніх перемог. Найбільш активні учасники були відзначені подяками міського голови. Представники компанії ДТЕК з нагоди відкриття подарували сітки для футбольних воріт. Зі словами подяки за ініціативність, активність, працьовитість виступила голова Агенції економічного розвитку О.Мироненко та побажала збирати на оновленому спортивному майданчику дружні футбольні команди для перемог у змаганнях.
На перший погляд шкільний спортивний майданчик – звичайне футбольне поле та спортивне знаряддя, але за короткий час учасниками проекту було проведено багато роботи! До початку виконання робіт половина спортивного поля була занедбана. І ось результат старань: поле рівненьке, засипане піском, оновлені ігрові ворота, всі спортивні знаряддя гарно пофарбовані.
Тепер спортивний майданчик збиратиме ще більше учнів та жителів мікрорайону для зміцнення здоров’я, тренувань на свіжому повітрі та командних ігор.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження