Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Стихійна торгівля стає потенційно небезпечною для мешканців!

Август 7th, 2015 Новини Вывести на печать

Стихійна торгівля продуктами харчування — є загрозою епідемічного добробуту населення! На жаль, на вулицях нашого міста, у дворах,  скверах, та в інших  місцях розгорнулася ціла мережа несанкціонованого збуту мясних та молочних  продуктів, риби, городини тощо.

        Попри те, що придбані з рук продукти харчування не відповідають санітарним нормам, люди часто ігнорують ці застереження, вважаючи, що такі продукти дешевші та свіжіші,  та й заощаджується час на відвідини ринку чи супермаркету.

       

На даний час в Україні склалася складна епізоотична ситуація по африканській чумі свиней. Тільки впродовж останнього місяця виявлено 12 нових очагів захворювання у Чернігівській, Житомирській, Сумській, Київській, Рівненській областях.

          Тож  закликаємо  мешканців  міста :  Не купуйте продукти харчування в місцях стихійної торгівлі. Застерігаємо всіх від небезпеки, яка пов’язана із вживанням цих небезпечних продуктів. Купуйте якісні продукти харчування на ринках та в продовольчих магазинах. Адже якщо ніхто не купуватиме товари на стихійних ринках – то відповідно й останні зникнуть. Будьте свідомими і здоров’я Вам!

           А  субєктам господарювання, які реалізують мясо та  мясні продукти необхідно  посилити контроль за якістю мяса та мясної продукції, яка постачається та реалізується на споживчому ринку міста!

                    



                                                  Відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження