Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Стратегія соціального партнерства

Февраль 27th, 2013 Новини Вывести на печать

Засідання Робочої групи по управлінню впровадженням реалізації Стратегії соціального партнерства міста Павлоград та компанії ДТЕК

Протягом 2012 року, під керівництвом заступника міського голови Тихоновим В.М., відділом з економічних питань Павлоградської міської ради була скоординована робота та розроблений план стратегічних цілей і проектів, затверджені пріоритетні напрямки Стратегії соціального партнерства міста Павлоград і ДТЕК на 2013-2015рр..
25 грудня депутати Павлоградської міської ради розглянули та затвердили Стратегію соціального партнерства (рішення №805-31/VI).
Стратегія соціального партнерства міста Павлоград і компанії ДТЕК базується на партнерстві компанії із місцевою громадою, органом місцевого самоврядування, депутатами, регіональними органами влади, бізнесом та громадськими організаціями.
Основна мета документу – вирішення проблемних питань розвитку міста (території присутності компанії) шляхом спільної розробки та реалізації сумісних середньострокових проектів.
Від реалізації таких проектів виграє як місто, так і компанія. З одного боку, досягається успіх бізнесу, з іншого – сталий розвиток громади.

14 лютого 2013 року відбулась перша нарада Робочої групи з управління впровадженням Стратегії соціального партнерства міста Павлоград і компанії ДТЕК. Робоча група з управління впровадженням Стратегії була створена розпорядженням міського голови (№38р від 11.02.2013 року). Організаційне забезпечення роботи Робочої групи покладається на відділ з економічних питань міської ради. Основні завдання Робочої групи:
— стимулювання реалізації і моніторинг виконання Стратегії в цілому та окремих його цілей і завдань з відстеженням виконання кожного завдання відповідної операційної і стратегічної цілі;
— оцінка ступеня досягнення бачення, стратегічних та оперативних цілей Стратегії, зокрема якості виконання цілей і завдань та дотримання терміну їх виконання, та інше.
Учасники робочої групи, серед яких представники компанії ДТЕК, керівництво міськвиконкому, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, депутати, представники бізнесу та громадських організацій, засвідчили свою готовність до роботи у вищому моніторинговому та керівному органі впровадження Стратегії.
Захід пройшов у залі засідань виконавчого комітету Павлоградської міської ради по скайпу з представниками компанії ДТЕК.
У вступному слові Вікторія Гриб – керівник Департаменту із соціального розвитку ДТЕК зазначила, що компанія ДТЕК зацікавлена в ефективній реалізації Стратегії соціального партнерства та спрямуванні коштів в затверджені проекти, направлені на розвиток міста. В результаті реалізації таких проектів безпосередньо мешканці міста повинні отримувати конкретну користь та відчувати поліпшення комфортності проживання у своєму місті.
Володимир Тихонов – заступник міського голови підкреслив, що реалізацією такої Стратегії безпосередньо повинно займатися місто. Тому було створено Робочу група, яка діятиме як дорадчий орган. В результаті будуть прийматися колегіальні рішення щодо реалізації та моніторингу Стратегії соціального партнерства.

Протягом засідання було обговорено наступні питання порядку денного:
1. Оголошено склад Робочої групи по управлінню впровадженням реалізації Стратегії соціального партнерства міста Павлоград та ДТЕК на 2013 – 2015 роки.
2. Представлено Положення про Робочу групу по управлінню впровадженням реалізації Стратегії соціального партнерства міста Павлоград та ДТЕК на 2013 – 2015 роки (мета та завдання, права та повноваження, організаційна структура та регламент роботи Робочої групи)
3. Обговорено процедуру моніторингу: мета та завдання, збір інформації, строки, відповідальні.
4. Обговорено план реалізації інформаційного супроводу реалізації Стратегії на 2013 рік: заходи, відповідальні.
5. Представлено та обговорено новий вид збору інформації: історії успіху.
6. Обговорено календарний план реалізації проектів Стратегії на 2013 рік.
7. Обговорено питання створення конкурсної Комісії для визначення виконавців проведення робіт і здійснення закупівель в рамках реалізації проектів Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК.

В результаті обговорення питань учасники Робочої групи прийняли рішення:

1. Затвердити календарний план реалізації проектів Стратегії на 2013 рік з доопрацюванням.
2. Затвердити розпорядженням міського голови процедуру реалізації та моніторингу Стратегічного плану соціального партнерства.
3. Відповідальним виконавцям (керівникам проектів) опрацювати проектні листки в частині заходів та фінансування на 2013 рік.
4. Відповідальним виконавцям (керівникам проектів) розробити план реалізації інформаційного супроводу реалізації Стратегії на 2013 рік.
5. Створити Комісію для визначення виконавців проведення робіт і здійснення закупівель в рамках реалізації проектів Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • 117540
  • Пішов із життя Соловйов Іван Олексійович
  • Про надання ФОП Коваль В.М. дозволи на розміщення зовнішньої реклами у місті
  • Про надання дозволу на встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Про внесення змін до фінансового плану КП «Павлоградтеплоенерго» Павлоградської міської ради на 2024 рік
  • Оголошення про скликання засідання молодіжної ради при Павлоградській міській раді
  • Рішення 50 сесії VIII скликання
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.12.2022 р. №1314 «Про передачу автогрейдера»
  • Impactpreneurship 2.0: навчання з соціального підприємництва для молоді, ВПО, ветеранів/-ок
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Яворницького Дмитра (від буд. № 203 до буд. № 173) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006643-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Нова (від вул. Кравченка до пров. Новий) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006543-a
  • «Поточний ремонт проїзду від вул. Щастя до вул. Хуторська в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006477-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Будівельна в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006366-a
  • Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»