Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Студентська весна

Апрель 23rd, 2012 Новини Вывести на печать

Ставши традиційним, міський фестиваль художньої самодіяльності студентів вищих навчальних закладів та професійно-технічного ліцею «Студентська весна», в Павлограді пройшов вже в 10-й раз.

19 квітня 2012 року студентська молодь міста зібралася в МКДЦ «Мир» для того, щоб вкотре по вболівати за свій навчальний заклад та порадіти за сценічні успіхи «колег».
В цьому році в фестивалі взяли участь Павлоградський технікум ДВНЗ “НГУ”, ПВНЗ “Західнодонбаський інститут економіки і управління”, Павлоградське медичне училище та Західно-Донбаський професійний ліцей.
Більше ніж 150 студентів розкрили свої таланти у відбіркових турах фестивалю, які проходили безпосередньо в навчальному закладі, та 60 студентів мали можливість поборотися за перемогу в фіналі.

Оцінювало учасників суворе та компетентне жюрі у складі:
• Пилипенко Світлани Володимирівни – керівника зразкового хореографічного колективу «Топольок»,
• Вільченко Валентини Євгеніївни — керівника джаз-бенд групи “Тоїс”,
• Роменскої Людмили Яківни — заступника директора Павлоградського історико-краєзнавчого музею,
• Шипило Олени Юріївни – викладача музичної школи № 1, керівника зразкового ансамблю “Барвінок”
• Селиної Вікторії Миколаївни — заступника начальника відділу з питань сім’ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради.
Скажемо чесно, що жюрі в цьому році було особливо важко, тому що студенти підготувалися гідно і ніхто не хотів поступатися жаданою перемогою.

Фестиваль проводився по 9-ти номінаціям, за результатами жюрі були названі навчальні заклади — переможці:
В номінаціях “Вокальне мистецтво “Вокал-соло” та “Вокальне мистецтво “Вокал-ансамбль” перемогу здобуло Павлоградське медичне училище.
В номінації “Художнє слово” переможцем знову стало Павлоградське медичне училище.
А в номінації “Образотворче і декоративно-прикладне мистецтво “Молоді творці” переміг Західно-Донбаський професійний ліцей.
В номінації “Образотворче і декоративно-прикладне мистецтво “Фото-аматор” перемогу здобув ПВНЗ “Західнодонбаський інститут економіки і управління”.
В номінації “Хореографічне мистецтво” свою перемогу справедливо виборов Павлоградський технікум ДВНЗ “НГУ”;
Також Павлоградський технікум ДВНЗ “НГУ” названо переможцем в номінаціях “Оригінальний жанр”, “Музика” та “Образотворче і декоративно-прикладне мистецтво “Художник-аматор”.

За підсумками здобутих перемог по номінаціям, переможцем міського фестивалю художньої самодіяльності студентів вищих навчальних закладів та професійно-технічного ліцею «Студентська весна — 2012» став Павлоградський технікум ДВНЗ “НГУ”.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження