Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Павлоградська міжрайонна прокуратура відзначила професійне свято

Ноябрь 29th, 2013 Новини Вывести на печать

Щорічно (починаючи із 2000 року) 1 грудня люди, котрі пильно слідкують за дотриманням законності та порядку в нашій країні відзначають своє професійне свято — День працівників прокуратури. Перше грудня обрано не випадково. Саме 1 грудня 1991 року Верховною Радою України був прийнятий «Закон про прокуратуру» . Цим же документом та нормативними актами на його снові , українська прокуратура керується і до цього дня.

1

Працівники Павлоградської міжрайонної прокуратури, а також ветерани прокурорської справи сьогодні зібрались в залі засідань павлоградського міськвиконкому. Всіх присутніх привітав павлоградський міжрайонний прокурор Олександр Анатолійович Казанцев та керівник транспортної прокуратури Олена Вікторівна Кропівна.

2
«Павлогрдська прокуратура має стати базовою в регіоні. І ми доб’ємось цієї амбітної мети», — сказав Олександр Анатолійович Казанцев. Він відзначив, що зараз склад прокуратури значно омолодився.
У такому форматі захід проходив вперше. Олександр Анатолійович Казанцев подарував книги керівництву міста Павлоград, Павлоградського та Юр’ївського районів й ветеранам прокурорської служби. «Павлоградська прокуратура. Історія та сучасність»- це перша книга в історії Павлоградської прокуратури.

3
Міський голова привітав працівників прокуратури з професійним святом : «Ваша професія — одна з найбільш важливих в системі правоохоронних органів. Від рівня професіоналізму в організації нагляду за дотриманням прав і свобод громадян багато в чому залежить віра людей у Закон та справедливість. Від щирого серця бажаю вам щастя, здоров’я, благополуччя та подальших успіхів у роботі! Нехай почесне звання надійних вартових закону надає вам життєвих сил, енергії та оптимізму у вирішенні найскладніших професійних завдань!»

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження