Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Тиждень міського голови

Апрель 10th, 2013 Новини Вывести на печать

На виконання доручень, які поставлені перед територіями на щотижневій селекторній нараді (1 квітня) головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитром Колєсниковим, Міський голова Іван Сергійович Метелиця видав низку розпоряджень щодо організації благоустрою міста, з організації заходів до 27 річниці Чорнобильської катастрофи, про підготовку та відзначення Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Мер міста 3 квітня взяв участь у нараді з питання будівництва трубопроводу водопостачання селищ Південне та Залізничників, яку проводив заступник голови облдержадміністрації Білоусов А.Л. Іван Сергійович проінформував керівництво області про хід реалізації проекту та наголосив на проблемних питаннях. А саме, на незадовільній якості робіт підрядною організацією, про необхідність благоустрою селищ після завершення будівництва, про включення до плану дій роботи на вулицях, які не увійшли до проекту. За результатами наради перед підрядною організацією ПАТ «Криворожжилстрой» поставлена вимога суворого дотримання завдань проекту та якісного виконання робіт; замовнику робіт — Департаменту ЖКГ Дніпропетровської облдержадміністрації необхідно вжити вичерпних заходів щодо розв’язання проблемних питань та введення в дію об’єкта в квітні цього року.
Метелиця І.С. 4 квітня був учасником наради з реалізації соціальної ініціативи Президента України “Доступне житло”. Розглядались питання виділення земельних ділянок під будівництво доступного житла та перспективи реалізації програми іпотечного кредитування у 2013 році.
На території нашого міста знаходяться три об’єкта, які включені міжвідомчою комісією в перелік об’єктів незавершеного будівництва, на котрі направлені кошти в рамках реалізації програми “Доступне житло”, а саме:
1) реконструкція гуртожитку під житловий будинок на вул.Будівельній,8 (введений в експлуатацію у грудні 2012 року);
2) реконструкція гуртожитку під багатофункціональний комплекс з розміщенням офісних приміщень та квартир на вул.Достоєвського,1 (введення в експлуатацію заплановане у 2013 році);
3) реконструкція гуртожитку під житловий будинок на вул.Сташкова,3 (введення в експлуатацію заплановане у 2013 році).
На даний час до виконавчого комітету Павлоградської міської ради за консультацією з придбання доступного житла звернулося 121 мешканець міста. За консультацією з придбання доступного житла в м.Павлограді звертайтесь до відділу містобудування та архітектури Павлоградської міської ради на вул.Карла Маркса, 90 (тел.4-21-97, електронна адреса — arhitektura_pvlg@mail.ru).

У вихідний день, 6 квітня, міський голова був присутній на презентації Проекту “Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту”. Презентація відбувалась за участю Віце — прем’єр — міністра України О.Ю. Вілкула.
Відповідно до доручення Віце-прем’єр-міністра України О.Ю.Вілкула і Наказом Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» в м. Павлоград затверджено Регламент взаємодії між Центром поштового зв’язку № 7 м. Павлограда та виконавчим комітетом Павлоградської міської ради щодо забезпечення спрощеного доступу до адміністративних послуг.
Регламентом затверджено 18 адміністративних послуг:
1. Видача ордера (акта) на видалення зелених насаджень.
2. Видача акту обстеження земельної ділянки на наявність зелених насаджень.
3. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: приміщенню (у разі реконструкції нежилих приміщень, розташованих в багатоповерховому будинку).
4. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: приміщення (у разі об’єднання жилих приміщень в одне).
5. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: приміщення: будов і споруд (у разі якщо будівництво не закінчено).
6. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: об’єктів (у разі присвоєння поштової адреси приміщенням та об’єктам комунальної власності міста, які перебувають в оренді).
7. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: будівель і споруд (у разі визнання права власності на об’єкт нерухомого майна за рішенням суду).
8. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: будівель і споруд (у разі об’єднання домоволодіння або виділення окремих частин домоволодіння).
9. Присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна: об’єктів (у разі впорядкування нумерації існуючих капітальних будівель, споруд або приміщень).
10. Встановлення статусу та видача «Посвідчення батькам і дитині з багатодітної сім’ї».
11. Встановлення статусу та видача «Посвідчення учасника війни».
12. Встановлення статусу та видача «Посвідчення інваліда війни».
13. Встановлення статусу особи, на яку поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та видача «Посвідчення члена сім’ї загиблого».
14. Встановлення статусу та видача «Посвідчення жертви нацистських переслідувань».
15. Встановлення статусу та видача «Посвідчення «Ветеран війни».
16. Встановлення статусу «Дитина війни» і видача довідки.
17. Призначення субсидії для відшкодування витрат з оплати житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
18. Видача довідки про доходи (розмір пенсії).

Для кожної адміністративної послуги були розроблені та затверджені стандарти надання цих послуг, технологічні картки та зразки заяв.

Контактна особа, відповідальна за надання адміністративних послуг: Савченко Ірина Яківна — начальник відділу надання адміністративних послуг.
Телефон / 05632/6-35-86

В цей же день Метелиця І.С., як заступник голови міської організації Партії регіонів взяв участь у VI звітно-виборчої конференції Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». Голова обласної партійної організації Олександр Юрійович Вілкул під час конференції висвітлив плани партійної організації на поточний рік.
«У цьому році виповнюється 70 років від дня однієї з найбільших битв Великої Вітчизняної війни — битві за Дніпро. Як патріоти ви повинні взяти найактивнішу участь у вшануванні цієї дати і збереженні правдивої історії нашого народу», — підкреслив голова ДОО ПР.
Також Олександр Вілкул зазначив, що серед планів обласної організації «Молоді регіони» і Партії регіонів — проведення конкурсу «Молодіжна ініціатива» (відбір і реалізація кращих молодіжних проектів), організація фестивалів, створення Асоціації гуртожитків вузів для вирішення побутових проблем студентів.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій