Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

У день виборів Президента України Гаряча лінія губернатора буде працювати цілодобово

Май 21st, 2014 Новини Вывести на печать

У день виборів Президента України Гаряча лінія губернатора буде працювати цілодобово

25 травня у день виборів Президента України у жителів регіону можуть виникнути різні питання. Для того, щоб виборчий процес пройшов максимально комфортно, демократично та відкрито, на всі питання виборців у цілодобовому режимі будуть відповідати представники керівництва облдержадміністрації. Номер цілодобової гарячої лінії облдержадміністрації: 0 800 505 600.

Для цього був сформований оперативний штаб з організації життєдіяльності області, матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій, запобігання порушень виборчого законодавства у день проведення голосування на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року. До цього штабу увійшли керівники департаментів облдержадміністрації, які оперативно відповідатимуть на питання виборців. Якщо у вас на виборчій дільниці виникла будь-яка проблема, що, на вашу думку, заважає проведенню відкритих та демократичних виборів, звертайтеся на гарячу лінію облдержадміністрації 0 800 505 600 та отримайте кваліфіковану відповідь на ваше питання.
До оперативного штабу увійшли: перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Крупський, заступник начальника управління інформаційної діяльності департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марина Бойко, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олександр Демчик, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Олександр Кикоть, начальник управління паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації Едуард Кирпичов, виконуюча обов’язки директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вікторія Крупська, виконуючий обов’язки директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Македонський, директор департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Першина, виконуючий обов’язки начальника юридичного управління облдержадміністрації Олександр Санжара, директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Ірина Федорчук, начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Юшко.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду