Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

У Павлограді пройшов семінар, присвячений програмі ЄС/Ради Європи «Інтеркультурні міста»

Август 31st, 2015 Новини Вывести на печать

У Павлограді пройшов семінар, присвячений програмі ЄС/Ради Європи «Інтеркультурні міста»

27 серпня до КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр» м. Павлограда завітали представники Українського центру культурних досліджень Олександр Буценко та Валентина Дем’ян. Вони провели семінар у межах реалізації програми «Інтеркультурні міста», яка вже кілька років діє в Україні.

Модератор заходу і координатор проекту «Інтеркультурні міста» у м. Павлоград Олена Шуліка розповіла про поїздки павлоградців до Швеції у 2013-2015 рр., про перспективи проекту і нашому місті та Україні загалом. За три роки у Павлограді утворилися два чудових культурних починання — громадська організація «Молодіжний центр спілкування «Позитивний Павлоград» і проект «Інтеркультурна вітальня».

Олександр Буценко, директор Українського центру культурних досліджень, голова правління Центру розвитку «Демократія через культуру», національний координатор програми «Інтеркультурі міста» та проекту COMUS в Україні, презентував Конвенцію про збереження нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Він запропонував Павлограду скласти свій список нематеріальної спадщини. Як приклад, Валентина Дем’ян розповіла про унікальне культурне явище — караїмську кухню.

Гості високо оцінили участь Павлограда у міжнародних культурних проектах та пообіцяли підтримувати павлоградців у їх прагненні популяризувати власну самобутність, бути активними і творчими.

Прес-центр Міського культурно-дозвільницького центру

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження