Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

У Павлограді відбувся зональний етап XXIІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Апрель 28th, 2016 Новини Вывести на печать

27 квітня у БК Шахтобудівників міста Павлоград відбувся зональний  етап XXІI Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Основною метою фестивалю стало залучення широкого загалу школярів щодо вивчення правил безпечної життєдіяльності, розкриття творчих здібностей, формування у дітей та підлітків навичок  поводження в умовах надзвичайних ситуацій, а також формування у молодого покоління поваги до складної, відповідальної та водночас благородної професії – рятувальник.

Відкрив зональний етап Фестивалю Павлоградський міський голова Вершина Анатолій Олексійович,  який привітав всі команди:  «Бажаю всім командам чесної боротьби,  підтримки глядачів та суддівської колегії,  щоб усі учасники та присутні  отримали сьогодні яскраві враження і  нових друзів. і саме головне — перемоги!».

Вперше,  на цьому святі було презентовано «Книгу ДЮП» зональних етапів Фестивалю в місті Павлоград,  в якій кожен з учасників,  керівники команд,  судді,  головний суддя,  начальники підрозділів ГУ ДСНС Західно-Донбаської зони зможуть залишати побажання,  настанови, відгуки,  пережиті емоції,  фотографії тощо.

У даному етапі змагань брали участь команди з міста Павлоград, Тернівки, Першотравенська та Юр’ївського, Павлоградського, Петропавлівського, Васильківського, Покровського,  а також Межівського районів. Кожна дружина юних пожежних намагалася як найширше розкрити тему за домашнім завданням: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй». У виступах команд висвітлювались питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення. Діти в літературно-художній формі розповідали, як діяти під час виникнення різних надзвичайних ситуацій, пропагували здоровий спосіб життя.

Після конкурсу «Домашнє завдання» для команд і глядачів виступили Павлоградські кінологи  зі своїми чотирилапими підопічними.  Собаки продемонстрували дітям все, чого їх навчили. Дітлахи дуже раділи виступу братів наших менших!

Традиційно,  рятувальники 6 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС пригощали всіх учасників  та бажаючих смачною кашею і гарячим чаєм.

Незважаючи на погіршення погодних умов, у змаганнях юні рятувальники продемонстрували творчу майстерність та випробували свої сили в різноманітних тематичних конкурсах. Учасники змагань показали свої таланти й знання  у рятувальній справі. Показуючи свою майстерність, швидкість, влучність, кожен із учасників намагався якнайкраще виконати завдання, розуміючи відповідальність перед своєю командою.

Оцінювало виступи юних рятувальників професійне журі.  А головний суддя Фестивалю, ветеран пожежної охорони, Фарамазян Валерій Арамович, від імені начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрія Кульбача був нагороджений грамотою  за  плідну співпрацю, розвиток ветеранського руху, пропаганду серед юного покоління протипожежних знань, за допомогу в організації проведення зонального етапу ХХІІ Всеукраїнського фестивалю  «Дружин юних пожежних» та  нагрудним знаком «За заслуги в службі» ІІ ступеня Головного упраління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Переможцем зонального етапу дружин юних пожежних стала команда загальноосвітньої школи № 17 міста Павлоград «Агенти 101», друге  місце посіла команда з міста Першотравенськ «Open kids», третє – команда з Павлоградського району «Палаючі серця».  Всі учасники команд отримали грамоти та призи за перемогу в різних номінаціях. Жоден талант, знання та уміння не залишилися не поміченими.

Найкраща команда буде представляти місто Павлоград на обласному етапі XXIІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, який відбудеться у травні цього року в обласному центрі.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження