Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

У Павлограді відкритий ще один будинок сімейного типу

Июль 27th, 2015 НовиниСлужба у справах дітей Вывести на печать

Створення дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, сімей опікунів, піклувальників, усиновителів — давно вже стало для нас доброю традицією.
26 липня у Павлограді відкрився вже третій сучасний дитячий будинок сімейного типу по вул. Дніпровська. На святі були присутні міський голова Метелиця Іван Сергійович, начальник служби у справах дітей Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Миколайович Візир, голова Фонду «МІСТ В ЖИТТЯ» Вальдемар Шрьодер, голова обласного об’єднання церков Євангельських християн — баптистів в Дніпропетровській області Бокоч Степан Васильович, голова Всеукраїнського об’єднання церков Євангельських християн – баптистів Антонюк Валерій Степанович, директор Центру Християнського життя України Атаманський Михайло Степанович, директор Християнської місії “Єдність” Бокоч Василь Васильович та керівники структурних відділів виконкому.
У нашому місті проживає 345 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 335 дітей реалізували своє право на виховання в сім’ї. Але є ще діти, які виховуються в інтернатах, шукають своїх батьків і мріють жити в дружній родині.
Завдяки зусиллям фонду «Міст в життя» мрії наших дітей знайти свою нову родину стають реальними.
Влітку минулого року відкрився перший такий будинок і вже до осені в ньому залунали веселі дитячі голоси. Зараз у ньому проживає родина, в якій виховуються 9 дітей.
Особливість цього будинку в тому, що він побудований з урахуванням енергозберігаючих технологій та буде споживати вдвічі менше енергії. Місце для дому вибрано теж не випадково — поруч СШ № 20, філія інституту економіки і управління, недалеко Валеоцентр, філія Палацу творчості «Зорецвіт», де діти з прийомних сімей зможуть займатися творчістю. Крім того, це, мабуть, сама зелена зона в межах міста — поруч ліс, водоймище.
Тільки сім’я є тією цеглинкою, з яких складається добробут та спокій у нашій державі. Виховання дітей у будинках сімейного типу — прогресивна форма виховання, адже вони ростуть в повній родині, отримують повноцінну турботу батьків.
Міський голова подякував гостям за милосердя і людяність, за те, що незважаючи на важкий час для нашої країни вони подарували дітям надію на родинний затишок, наповнюючи щастям і радістю їх маленькі душі.
Нехай в цьому будинку, якнайшвидше зазвучить веселий дитячий сміх здорових, щасливих і вдячних дітей.
Міський голова також побував в гостях у сім’ї Кохан Івана Миколайовича та Оксани Леонідівни, які рік назад взяли на виховання п’ять дітей та мешкають поруч з новою будівлею. Іван Сергійович поцікавився справами в родині, подякував батькам за виховання дітей, а дітям побажав веселих канікул. Мер міста разом з підприємцем Крисенко Наталією Олександрівною подарував родині сенсорну електропіч, а діти раділи соковитим фруктам.
Нехай, незважаючи, на всі складнощі життя, наші серця будуть відкриті для добра і любові.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва