Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

У Павлограді відсвяткували День захисту дітей

Июнь 3rd, 2016 Новини Вывести на печать

01 червня в місті Павлоград проведено свято Дня захисту дітей.

У кожному мікрорайоні проведені концертно-розважальні програми, вистави, різноманітні захоплюючі майстер-класи для дітей, які наповнили їх серця радістю і теплом.

В цей день сюрпризи та подарунки отримали діти з інтернатного відділення загальноосвітньої школи № 18, дитячого відділення “Павлоградської міської лікарні № 1”, дитячого садку № 8, професійного ліцею, навчально-реабілітаційного центру, де виховуються діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування.

Організовано привітання дітей, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, дітей, батьки яких загинули в зоні проведення АТО, дітей із числа внутрішньо переміщених осіб.

На Соборній площі проведена конкурсно-розважальна  програма  для  дітей  за підтримкою  депутатів  міської ради.

В дитячому парку пройшли яскраві ігрові програми для  дітей та вихованців  пришкільних  таборів з врученням подарунків від ТОВ “СНЕК ПРОДАКШН”. Відбувся молодіжний  фестиваль “Битва стилів” за підтримкою громадської організації “Молодіжна Ініціатива Реформ”. Проведені акція “Веселий street art для найкращих малят” та виставки-ярмарки “Барвистий світ тварин”.

45 дітей пільгової категорії побачили святкову циркову виставу в Дніпропетровському державному цирку.

В цей день всім дітям була надана можливість в безкоштовному проїзді в громадському транспорті. Дітей безкоштовно частували морозивом та водою.

Все найкраще дітям! Під таким девізом пройшло в місті свято дитинства!

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження